Gå til innhold

Hvilke spill ville du sett i oppgradert versjon?


Anbefalte innlegg

Hei.

Sitter for tiden å koser meg med God of War collection. Tenkte å gjøre det før jeg satt i gang med God of War 3, da det er mye jeg ikke husker. Jeg må si jeg er veldig imponert over håndarbeidet til de som har gjort dette.

Om jeg skal sitere spillmagasinet;

 

"Alt fra teksturer og til figurer er for det meste mer detaljerte og sylskarpe, grumsete kantutjevning og lignende er historie. Som forventet kjører spillene i silkemyke 60 bildeoppdateringer per sekund, og de utrolige animasjonene er bedre enn mye av det vi får servert i dag. "

 

Må si jeg er ganske enig i dette.

 

Men jeg kom i allefall til å tenke på en ting.

Hvorfor ikke gjøre dette med flere PS2- eller Xbox-klassikere? Nå vet jeg ingenting om Xbox-klassikere, men regner vel med at det er en del av dem også.

 

Så hvilke spill ville du sett i oppgradert versjon? Altså, ikke oppfølgere. Spillene må være de samme, bare oppgradert til HD osv.

 

Kan vel kanskje starte med min liste som jeg satt og fantaserte om her i går kveld.

 

  • Alle Metal Gear Solid-spillene til PS2
  • Shadow of the Colussus
  • Alle Ratchet & Clank-spillene
  • State of Emergency

 

Kunne sikkert nevnt flere, men nå tok jeg med de jeg mener det ville hatt noe for seg å oppgradere.

Er foreksempel lite vits i å ta med noen fotball- eller racing-titler, da disse gjerne får oppfølgere som er opptaderte.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Goldeneye. XBLA-versjonen av Perfect Dark har gjort at kanselleringen av Goldeneye til 360 svir enda mer enn den gjorde før. Synd det ble så mye kluss med rettighetene til spillet.

 

Eternal Darkness. Genialt spill, men grafikken var utdatert selv på gamecube. Jeg hadde betalt mye for en skikkelig remake av spillet.

 

Grand Theft Auto 3, Vice City og San Andreas. Rockstar sitter på en potensiell gullgruve her. 60 fps, bedre teksturer og achievements/trophies hadde gjort meg til en glad gutt.

 

Tony Hawk's Pro Skater 1-4 til XBLA/PSN. Det er ikke så nøye med hvilket spill de porter over. Seriens poengbaserte natur gjør spillene til ypperlige nedlastbare spill.

 

Sonic CD til XBLA/PSN. Dette er mer et ønske om å få tilgang til spillet enn om å få en remake. Jeg har hørt mye bra om spillet, men jeg nekter å kjøpe en samlepakke med ørten andre spill for å få tilgang til det.

Lenke til kommentar

Jeg skulle gjerne sett en HD-versjon av The King of Fighters XI, som etter min mening er ett av de aller beste fighting-spillene utgitt for PlayStation 2. Nå er det ikke mange månedene siden oppfølgeren til dette spillet ble lansert, men da den ikke engang når XI opp til sokkelesten, ville et finpusset gjensyn med XI vært på sin plass.

 

Hadde det ikke vært for at Nintendo sitter på rettighetene til figurene i spillet, vil jeg tro Donkey Kong 64 allerede hadde vært tilgjengelig på Xbox Live Arcade. Jeg er sjeleglad for at man valgte å relansere Rares to første Banjo-spill, og ville heller ikke sagt nei takk til en nyversjon av Donkey Kongs storslagne 64-bits-eventyr. Håper dette skjer på en fremtidig Nintendo-konsoll.

 

Jeg er dessuten enig med Leflus i at Sega burde få fingeren ut og se til å gi oss en nedlastbar utgave av Sonic CD, som er et herlig, actionfylt plattformeventyr på linje med de beste MegaDrive-spillene i serien. Gameplayet, stemningen og ikke minst musikken i dette spillet er gull.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...