Gå til innhold

Sniktitt: Mount & Blade: Warband (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Moro dette her, men egentlig den typen spill jeg har lagt bak meg. Er ikke mye restitusjon å hente i å sitte med kroppen i helspenn og svinge musa som en gal, for å parere fiendens slag, i alle fall ikke for meg. Har sluttet med CS også, av samme grunn. Men vannvittig rått kampsystem, det skal de ha. Det beste jeg har sett faktisk.

Lenke til kommentar

Synes det er verdt å nevne at en av de viktige og fine sidene ved M&B serien er det store modde miljøet som har oppstått siden utvikler valgte å gjøre spille så mod vennlig som mulig med verktøy osv, som igjen har ført til et lass av gode mods. Det har også gitt meg fantastisk mye glede meg spillet da det hele tiden kommer ut vell igjennomførte mods med nye muligheter og ting å ta seg til.

 

Med warband snart ute vil det nok ikke ta lange tiden før noen heftige mods som rett og slett tar spillet til nye høyder er ute og gir deg en kontinuelig strøm av nye ting å utforske, noe som igjen gir dette spillet en stor replay value...

Lenke til kommentar

må si meg veldig enig med det :D Tok nettop opp m&b opp igjen og ble totalt hekta(for sånn 4. gang :whistle: ). Jeg prøvde modden sword of damocles og ble utrolig overrasket. Jeg vet også at både den og native expansion planlegger å lansere moddene på nytt i warband. Det blir utrolig heftig. Må si jeg gleder meg til mltiplayerdelen og, men tror det kommer til å bli en mer kortvarig glede enn singelplayeren.

Lenke til kommentar

Er det timer på capture the flag greien, hvor mange er det på hvert lag og er det mulig å gruppe med andre spillere og så spille capture the flag sammen på samme lag (ala premades)?

 

Usikker på timeren, mulig den kan stilles. Det jeg har spilt, har vært 1 time tror jeg, klassisk CTF. Man kan velge lag selv. Folka på forumet er godt i gang med å lage seg klaner, blant annet fins det en norsk og svensk klan kalt Einherjar tror jeg. Ser nokså moro ut, for den som liker denslags.

 

Det finnes duellservere, der man kun spiller 1 vs 1. Modusen er deathmatch og man utfordrer så den man vil sloss med. Dette synes jeg var noe av det morsomste. Om det er to flinke spillere, så er det moro å se på i 3. person, spectator mode. Det ser bra ut og er spennende. Lyden av sverd mot sverd gjør seg også.

Lenke til kommentar

Mount and Blade + battlechanger = 400 soldater på skjermen samtidig. nomnom

Beklager, men så det veldig nødvendig å overgå deg. :innocent:

Mount & Blade + battle sizer = 1000 solder på skjerm samtidig. nomnomnomnom

Blir til tider for mye, spesielt når man møter på de slemme folka i Native Expansion. (som anbefales sterkt)

 

Og hvilken pc sitter du med som er kidnappa fra Nasa?=) Neida menne har nettopp plukket opp M&B igjen og leiter etter de saftige moddene og ser så langt at du har grei nok smak så lurte på om du hadde noen anbefalinger? sist jeg spillte M&B så var jeg såpass giret på Native Expansion at jeg skrev ein heil guide for modden^^

 

 

On topic: æ gleder meg enormt til å prøve multiplayer M&B selv om jeg hadde håpet på en campaignbasert multiplayer. hmmm kanskje det blir en funksjon i fremtiden hvem vet? (A)

Lenke til kommentar

Med warband snart ute vil det nok ikke ta lange tiden før noen heftige mods som rett og slett tar spillet til nye høyder er ute og gir deg en kontinuelig strøm av nye ting å utforske, noe som igjen gir dette spillet en stor replay value...

 

Er i MP-betaen selv siden i høst en gang. Ferdig å spille for natta nå. Har ikke lett aktivt etter mods, men testet en som allerede er ute, MusketMadness, som legger til diverse våpen fra 1700-tallet. MP-mod altså. Så det er nok ikke tvil om at det kommer en del når fullversjonen er ute.

 

Allerede en del klaner i spillet, så frykter ingenting når det kommer til miljøet. Spillet har også forbedret seg kraftig balanse/gameplaymessig siden jeg først startet i høst. Dukker opp en bug eller to nå og da, men de blir patchet bort ila. et par dager. Den eneste gangen jeg kan huske spillet har crashet var forrige patch, som ble erstattet etter en dag eller to.

 

Einherjar er vel den største (omtrent i allefall) klanen i spillet tror jeg, med norsker, svensker og dansker som medlemmer. De ser ut til å være en hyggelig gjeng. De har også en duellserver, med passord og regler på M&B-forumet (i Guildhall-delen, for de som måtte være interessiert).

 

M&B Warband er rett og slett et kongespill. Anbefaler de som har tilgang til å komme seg på en duellserver for å lære seg manuell blokking. Utrolig gøy når man begynner å bli god på det.

 

For de som ikke har spillt MP-betaen eller M&B fungerer kampsystemet med f.eks. sverd mot sverd slik: Man angriper ved å bevege musa i en retning og trykke LMB (opp + LMB gir et hugg ovenfra, ned + LMB gir et stikk, høyre og venstre gir hugg fra de retningene). Manuell blokking (kontra blokking med skjold) fungerer omtrent på samme måte, man trykker RMB mens man beveger musa i en retning (opp, ned, høyre, venstre). De bedre spillerne feinter også, der man avbryter et angrep (f.eks. hugg ovenfra) og går over til et stikk. Du har også chamber block, som er litt mer advansert. Alt i alt et utrolig gøy kampsystem. Flott mestringsfølelse når man lærer det og endelig klarer å ta de pokkers Einherjar-folka :)

 

Opp til 64 spillere på en server, forresten. Spillet kjører også fint på men 6 år gamle stasjonære PC (Pentium 4 3,2GHz, 1 GB RAM, x800 pro) med nesten (!) bunnstillte settings.

 

For alle de som har det orginale M&B er vel MP-betaen åpen nå, så det er bare å sjekke den ut!

 

 

Newbieguide

 

Infanteriguide

Endret av Ograv
Lenke til kommentar

Bare tenk hvis de hadde fått til et tilsvarende kampsystem i f. eks Total War-spillene. :thumbup:

 

Synes de burde lagt ut spillet for salg slik at man får tilgang til betaen hvis man forhåndsbestiller.

 

Jeg kjøpte nylig originalspillet og spiller betaen vhja nøkkelen til dette:

http://beta.taleworlds.com/download.aspx

 

:D

 

Da får jeg gå gjennom gamle eposter og se om jeg finner koden. Takk for tipset! ;)

Lenke til kommentar

Mount and Blade + battlechanger = 400 soldater på skjermen samtidig. nomnom

Beklager, men så det veldig nødvendig å overgå deg. :innocent:

Mount & Blade + battle sizer = 1000 solder på skjerm samtidig. nomnomnomnom

Blir til tider for mye, spesielt når man møter på de slemme folka i Native Expansion. (som anbefales sterkt)

Prøvde å laste ned Battle Sizer herfra, men får beskjed om at arkivet er korruptert... noen som kunne være så snill å laste den opp på nytt, evt sende på e-post?

 

Tusen takk! :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...