Gå til innhold

Call of Duty Mediathread


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Likte introen. Den var veldig bra laget. Hadde ikke lyd på så fikk ikke hørt om noe var synca eller ikke, men overgangen mellom klippa var ikke bra/ikke til stede i det hele tatt? Så ut som de bare var lagt etter hverandre. Gameplayet var OK.

Og damn til hitboxer da. Please fix treyarch,

Er ikke lyd i gameplayet, så blir ikke så knall syncing uansett. Men kul montage! stå på ;D

Lenke til kommentar

http://www.youtube.com/watch?v=bY2vVQ6rE4I

 

Her er våres fragmovie. Gå inn på youtube for høyere oppløsning.

 

Bra mikset med lydsporet og handlingen i spillet. Jeg må dog si at sniksytterdelene er kjedelige for min del. Jeg synes det er mer interessant å se folk så blir Rambo med f. eks Assault Rifler B)

 

Grunnet lagg, der Pewtsen ikke kunne bruke annet en sniper, valgte vi bare å raske sammen de få klippene vi hadde. Kommer nok ikke til å spille mer før de har patchet spillet skikkelig.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har sett vesentlig mange flere og bedre fra Xbox/PS3 enn fra PC.

PC har riktignok et par sykt heftige med Tec9 Stevy - 9 lives og Mazarini/Paradox - Play with soul. Begge fra CoD4, og jeg har fremdeles tilgode å se noen gode fra MW2 eller BO.

 

På PS3/Xbox er nok favoritt editorne mine Agony VII og Xy1O1.

 

Finnes det noen gode PC montager ute å går for BO?

Lenke til kommentar

Enig i at det ikke er noe særlig bra fra MW2 og BO, men en del filmer fra CoD4 og et par fra CoD2 er utrolig bra, og alle disse er fra PC. Disse filmene inneholder virkelig ferdigheter, hentet fra LAN o.l. I motsetning til 360'er, single noscopes og det bosset der.

 

Likte forresten Agony Vll.

 

For å svare på spørsmålet ditt så har jeg bare sett middelmådige filmer fra BO på PC, men må innrømme at jeg ikke har sett særlig mye.

Lenke til kommentar

At det ikke er et community rundt det på PC.? Eller at de er for dårlige til å få til noe pent :p

 

Jeg er enig i at 5 min med 360'er, single noscopes og slikt ikke er mye spennende å se på, men jeg liker at montager er krydret med noen skikkelig fete skudd innimellom. Er heller ingen stor fan av spawntrap montager. Sett en spawntrap på Bog og du har sett dem alle.

En god montage for meg inneholder killfeeds, noen skikkelig fete kills, noen 1 vs flere og skikkelig bra redigert til musikk. Faktisk kan skikkelig syncing og musikk redde en ellers middelmådig montage for min del.

Lenke til kommentar

Hva mener du med "ikke bryr seg"?

meg for eksempel, spiller cod4 nesten daglig, og kunne ikke brydd meg mindre om å filme, pga jeg liker å spille mer enn å styre med filming og slik, og fordi med mindre du er en av de beste, så vil montagen bli litt som å spectate noen, samtidig som du hører på musikk. ganske vanlige kills, er overhodet ikke noe spesielt med det.

 

 

om jeg skal gidde å se montages/fragvideoer, så er det av slike folk.

Endret av Såpe
Lenke til kommentar

Er på en måte enig med deg Såpe. Jeg har lyst til å lage film, men har aldri giddet å lære meg å redigere. For visst jeg først skal lage en fragmovie så skal den lages skikkelig.

Men en montage/fragmovie trenger ikke nødvendigvis ha bare gode kills for å være bra, redigering har også mye å si. Så vil ikke si at det blir som å spectate noen mens du hører på musikk.

 

Men, selvfølgelig er det mye mer underholdende å se på spillere som qLimAxzU som er i "verdensklasse". Synd at han legger opp nå :(

 

Ligger med noen av mine favoritter :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=pHnFuIqpZ6Y

 

http://www.youtube.com/watch?v=o6mSjnlIuh0

 

WE ARE Call of Duty 2

 

Fant ikke part 1 av WE ARE Call of Duty 2 på youtube så lå inn link til TEK9 siden istedet.

Endret av Hoppihavet
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...