Gå til innhold

Ditt favorittspill iht. grafikk/design


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ingenting kommer til å slå Final Fantasy XIII og XIV

Neida helt klart. Finnes andre ting en FF som ser pent ut, men regner med at dette hadde en liten sarkastisk eim? :innocent:

Ville ikke satse sparebøssa på at det var noe sarkasme der, se profilbildet - Ser litt FF ut uten at jeg har spilt det nok til å kjenne igjen noen av personene derifra.

 

Design/grafikk-messig så er nok Mass Effect det spillet som har imponert meg mest når det kommer til den biten. Ellers så er nok Knights of The Old Republic spillene også høyt oppe på lista der i gården.

Og ikke minst; BattleField vietnam... eneste spillet som har klart å lage et krigsspill satt til jungern(jajabegrensetjungelmenpyttsann) som fungerer så inni heitihulaste bra og føles ihvertfall noenlunde autentisk. -Imho-

Og battlefield 2.. designmessig flott i forhold til størrelsen det er beregnet på.

Heck, sleng på BF1942 pga det fantastiske arbeidet de har gjort med lydbildet der, grafisk var det jo heller ikke så ille når det kom ut.

Ingenting er som å sette seg i artilleriet , høre drønnene i horisonten når granatene treffer målene sine og se et par tre fiender bite i det sure virtuelle eplet.

 

Så det så.

Lenke til kommentar

Mine måtte vel bli:

Final Fantasy 7

fordi jeg syns fortsat grafikken er veldig brukbar til spillets helhet. og med tanke på at det er 10 år siden så må jo det være bra xD

Team Fortress 2

Morsomt og bra ^^

Valkyria Chronicles

Fordi jeg liker anime stil

 

Pluss mange andre spill som har veldig god grafikk, men de 3 jeg nevnte er vel litt annerledes enn bare "God grafikk" :)

 

Kom ikke på så mye i farta

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...