Gå til innhold

Info om nytt Elder Scrolls? (X360, PC, PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så.. hvis de døde(dem fra TES IV) våkner til live.. sitter vi potensielt med flere hundre slemminger fordelt på tre stemmeskuespillere igjen? :p

 

Fra spøk til alvor, så skulle jeg gjerne sett TES V så fort som mulig. Har ikke tall på hvor mange timer jeg har klokket inn i Oblivion, og vil gjerne oppleve et like storslagent spill mtp. størrelse og ting å gjøre!

Lenke til kommentar

Jeg skjønte ikke helt hva dette hadde med TES 5 å gjøre, utenom at novellen The Infernal City bygger opp under spillet som kommer.

 

Det avslører ingenting om spillet, men de bekreftet jo (av vanvare) at et TES V er underveis, i en eller annen form.

 

Synes de kunne ha droppet VA i det hele tatt, og gjort det som i Morrowind.

 

Da hadde de risikert konsollpublikumets tenåringsvrede, og akkurat det er Bethesda tydeligvis mer redd for enn de aller fleste.

Lenke til kommentar

Det er jeg enig med, for det er litt stusslig å høre alle de forskjelige folkene ha samme stemme. Morrowind var noe episk i seg selv, men jeg mener å huske at de brukte stemmer de også. Eller det var kanskje bare for random chat rundt omkring, begynner å bli mange år siden jeg spilte det så husker ikke helt og holdent. Men når Voice Acting først kommer i gang så må de slå på stortromma og få inn noen hundre stemmer minst, ikke 5-10 stemmer med middels kvalitet.

Lenke til kommentar

Dei må gjerne droppe stemmeskodespel for min del, men eg håpar verkeleg ikkje at dei gjer det som i Morrowind. Morrowind var eit bra spel, men NPC-ane der er kanskje dei dårlegaste og minst livaktige eg har vore borti i noko rollespel. Eg kan faktisk ikkje hugse ein einaste ein av dei. Det eg hugsar, er at interaksjonen fungerte som om dei var hypertekst-terminalar heller enn folk, og at karakterar som i teorien skulle vere fullstendig forskjellige (ein nord og ein høgalv, til dømes) kunne komme til å spytte ut eksakt samme tekstreng. På dette området var faktisk Oblivion litt mindre dårleg, sjølv om det var langt frå noko Gothic. Eller Risen. ;)

 

Ellers skal det bli spennande å sjå korleis TES 5 blir, sjølv om eg denne gongen nektar å bli med på all hype-en som sannsynlegvis vil komme i forkant. Oblivion var ein stor skuffelse, men Fallout 3 var ok, so der er håp om at Bethesda fortsatt kan lage brukbare rollespel.

 

Uansett tippar eg dette kjem til å blir skrytt opp i skyene, spesielt av amerikansk presse. Bethesda må vel vere verdas mest overvurderte spelutviklar.

 

Kay

Lenke til kommentar

Så.. hvis de døde(dem fra TES IV) våkner til live.. sitter vi potensielt med flere hundre slemminger fordelt på tre stemmeskuespillere igjen? :p

 

Hehe, det var jo en av de tingene som ødela litt for spillets troverdighet.

 

Heldigvis ser vi at de forandret på dette I Fallout 3, så jeg tror nok ikke de tar et steg tilbake igjen. Gleder med virkelig til et nytt spill i denne serien kommer.

Lenke til kommentar

Jeg rundet akkurat Fallout 3, brukte rundt 60 timer. Og jeg mener nå at jeg hørte de samme stemmene til mange forskjellige NPCer der også. Ikke fullt så hyppig som i Oblivion, men merket det godt i Fallout 3 også. Men de gjorde en god jobb og høres troverdige ut, så det spiller ikke så altfor stor rolle for meg egentlig. Gleder meg uansett veldig til TES V. Det viktigste her blir å få bort level scaling og level loot, få gjort det slik at det blir mer spennende å utforske verdenen og at valgene du tar faktisk får konsekvenser.

Lenke til kommentar
Denne teksten har nå blitt fjernet, men det var selvsagt noen som rakk å få den med seg før den forsvant.

 

STOP RIGHT THERE, CRIMINAL SCUM! NOBODY BREAKS THE LAW ON MY WATCH.

 

 

Skulle gjerne likt et nytt spill i serien. Begynte for kort tid siden på et nytt spill i Oblivion, pluss at jeg kjøpte Shivering Isles. Stemmeskuespillet gjør meg ingenting, selv om det er litt rart at de tiggerne plutselig får stemmen til en gammel dame når du forlater samtalen :p "Blessings of Stendarr upon ye"

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...