Gå til innhold

Bekreftet Natal-støtte for Fable III (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hater denne trenden med at man kan kjøpe ting i spill for virkelige penger. Stygg utvikling, slike ting skal følge med spillet, ikke måtte kjøpes i tillegg :angry:

 

Slik som med NHL 10, der kan man låse opp f.eks. et par skøyter ved å gjøre enkelte ting ingame, men man kan også betale MS points (X360) for å få de med en gang. Dette er jo forsåvidt greit, i og med at man ikke MÅ betale, men likevel.. Stygt..

 

http://www.penny-arcade.com/comic/2006/11/15/

Lenke til kommentar

En stor risk å ta ved å implementere noe såpass "ukjent" i et merkenavn der forrige spill i serien solgte over tre millioner. Jeg har også på følelsen at kvaliteten på det endelige spillet kommer til å bli mye dårligere med denne løsningen. Om jeg skulle brukt Natal i et spill med Fable, hadde jeg hvertfall lagd en spin-off.

Lenke til kommentar

Skulle ønske at den motion gimmicken snart døde eller i det minste holdt seg til sportspill og lignende som bare er brukendes til festlig lag en gang i halvåret. De spillene som duger på wii kan jo alle spilles med gamecubekontroller likevel.

 

Mikrotransactions er jo stort sett alltid fail, men fable har aldri vært blant mine favoritter så de får kjøre på som de vil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...