Gå til innhold

Modern Warfare 2 uten dedikert server (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For ren publicspilling har det ikke så stor betydning,

Jaha?

Har du spilt mye FPS online i spill uten dedikerte servere?

Kom gjerne med eksempler på FPS-spill uten dedikerte servere som har mange online-spillere...

Left 4 Dead :p

 

 

Det jeg mener er at det fortsatt vil være mulig å spille på publicservere som før, bare at det vil bli mer lagg og på dårligere servere. Jeg liker slett ikke dette på noe vis.

 

Det jeg mente var ikke at det ikke har noe å si for publicspilling, men at det fortsatt er mulig i motsetning til klanspilling, som trolig vil være bortimot ikke-eksisterende.

Jeg tror vi deler samme syn, bare at jeg var dårlig til å formulere meg.

 

 

Lenke til kommentar

Morsomt. Var 100% sikker på at jeg kom til å kjøpe dette spillet, men nå ble jeg veldig usikker. Får vente og se hvordan pingen osv blir. Har blitt svært kresen på ping etter å ha spilt cs1.6 og modern warfare en good del. For all del, L4D funket knall, men det er ikke akkurat samme type spill heller. COD og CS er mindre forgiving ovenfor høy ping desverre.

Lenke til kommentar

Har de gjort en undersøkelse som viser at "vanlige pc-brukere" ikke er i stand til å bruke en god gammeldags serverbrowser til å plukke ut en passende server å spille på? Jeg tror folk som har kapasitet til å skru på en pc, installere steam osv klarer dette også.. Jeg tror ikke man trenger å være "hardcore" (er rimelig "casual" selv) for å foretrekke litt kontroll over "tilgjengelighet". Tror ikke de er heeelt ærlig når det gjelder hovedmotivet her..

Endret av Riboflavin
Lenke til kommentar

Helt ærlig tror jeg ikke dette kommer til å vare lenge. Det er såpass mange som kommer til å spille MW2 seriøst at klagingen kommer til å få utelling. Er jeg nesten sikker på.

 

Noe jeg kom til å tenke på er at når meg og kompisene skulle finne servere i MW1 scrollet vi bare fint igjennom serverlist, fant en passende server utifra map og players, og joinet denne.(evt.joine igjennom friends på steam) Blir det kun matchmaking som i L4D, eller blir det serverlist? Uten serverlist blir sayonara Modern Warfare.

Endret av Martino
Lenke til kommentar
We're doing a lot on the backend to make the game accessible for everyone.

There is no delay for the PC version of MW2

There's prestige mode

Jason West at the MP event, said that he was dead on, on the matchmaking servers. We've been building a system on the backend called IW.NET.

You are completely reliant on IW.NET. There are no server lists. There are no dedicated servers.

You have private matches where you can customize the game

You cannot put MW2 on a dedicated server.

This is the first time we've ever done something like this and the team has huge plans for what IW.NET develops into.

Customizing your game...you have quite a few options in a private match

You're getting same game (as in Console), plus matchmaking and private match.

Server admin point-of view, NO DEDICATED SERVERS

 

Haha, da sparer jeg de pengene. Eneste pc-spillet jeg har lyst på i år, så klarer dem jammen meg å ødelegge det totalt. Thanks!

Lenke til kommentar

Dette gjør så at de som laster ned spillet ulovelig ikke kan få spillt online på Cracked servere. Jeg kjøpte det første, og har gått mer og mer over til de som har cracked server. Mye mer liv og morsomere. Menmen, ser ut til at de vil tape penger på begge hold, for jeg har liten lyst til og spille på public servere. Sette opp privat på den måten man kan her blir jo bare for dumt. Mener nå jeg :) Gleden med spillet forsvant litt.

Lenke til kommentar

Hmm, vurderte faktisk dette spillet seriøst, men ser ut til at jeg dropper det nå. Kanskje pirat for single player, og hvis den er VELDIG bra kan jeg betale for det. Men tviler litt, siden multiplayeren er effektivt borte for min del.

 

Left 4 Dead fungerer det, for det er relativt lavt tempo, du kan gjøre mye feil uten de store konsekvensene og du har som regel plenty med ammo du kan hive rundt, så aim er ikke like viktig.

 

For spill som COD er aim, tempo, ping og kvalitet på server ganske viktig, kan ikke forestille meg at en eller annen møkkamaskin et sted fra Elkjøp klarer å dra dette ordentlig med en gang det er mer enn den som hoster på den. Og spesielt ikke når det kommer en del folk inn på serveren, når de færreste i Norge har over 1mbit opphastighet.

Dedicated på ordentlige linjer er et MUST på intense FPS spill. Konsoller er trege med tanke på kontrollene uansett, så der er det ikke like viktig (dog ikke helt uviktig!)

 

Bra jobba Activision, eller hvem det nå enn er som gjorde valget... Bra jobba...

Lenke til kommentar

Det er noen hos Activision som tenker litt bakvendt når argumentasjonen er at de skal "gi PC-spillerne de fordelene som er innebygget i konsoller" - det er PC-spillerne som har fordelene gjennom mods og dedikerte servere, og om man er i stand til å skru på PC-en og installere et spill, klarer man også å bruke server list til å bla seg fram til en passende server. Planen er vel å gjøre PC-spilling så likt konsollspilling at de til slutt kan droppe PC-utgaven fullstendig.

Lenke til kommentar

Selv om mange glemmer det, så har faktisk Left 4 Dead dedikerte servere.

 

Tipper valget om IW.net ble gjort pga. kontroll på DLC og piratkopiering(se deres kommentarer angående antallet som spilte cod4 online via piratkopierte versjoner).

 

Blir spennende å se om de har tenkt på custom maps og mods, men det er vel heller tvilsomt.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...