Gå til innhold

FIFA 10 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

På din profil på http://www.easportsfootball.co.uk Må logge inn!

Det hjalp meg fint lite. Nå har jeg registrert meg og logget inn, men finner fortsatt ikke mine opplastede videoer.

Hvordan finner man dem inne på denne siden?

Har du linket xbox/playstation kontoen din til ea kontoen? Går ut ifra at du må gå inn på ea.com og ikkje fifa siden deres for å gjøre det.

Finner ikke ut hvordan man gjør det på noen av sidene jeg.

Lenke til kommentar

Er ganske rotete dei sidene til EA ja... Skal se om eg finner en link.

 

Edit: Om du går inn på https://profile.ea.com/myprofileAdd.do og logger deg inn kjem du på rett sted.

Takk skal du ha.

Men da oppstår det bare et nytt problem. Får denne beskjeden: "Sorry, that PLAYSTATION Network Online ID has already been taken. Please try another one."

 

Det kan da ikke være noen som har registrert min PSN-ID på sin EA-konto? Hvorfor skulle noen egentlig ha gjort det?

Lenke til kommentar

Er det flere som opplever problemer med kontraktsfornyelser i manager modus?

Har googlet litt rundt, og det virker som det er en generell oppfatning rundt dette.

 

For det er nemlig ingen som vil fornye kontraktene sine, jeg er i første sesongen. Ligger ann til ligagull, har vunnet ligacupen, og er fortsatt med i fa cupen. Om jeg gir dem maks lønn som er lov, sier de fortsatt nei. Jeg tror dette er en bug, for jeg mener å huske fra tidligere spill at kontraktene automatisk ble fornyet etter endt sesongen, hvertfall i første

sesongen. Noen som kan bekrefte dette?

Lenke til kommentar

En kompis av meg som spiller en del FIFA sa at i FIFA 10 så har det blitt slik at hvis du spiller online og du leder og motstanderen slår av, så får du seieren uansett. Er derfor folk ikke avslutter kampene så ofte mener han. Jeg vet ikke om det er grunnen da jeg ikke spiller online noe særlig. Men det er iallefall bra at flere spiller ferdig kampene selv om de ligger under med noen mål.

Lenke til kommentar

Så vidt eg veit er det slik at om ein gir seg etter rundt 25 minutter i speletid, så får den som er igjen ein seier på walkover (3-0 seier).

 

Hadde ein i går som grusa meg 4-1, og rett etter at dommeren hadde blåst av slo han xboxen sin av, eller noe i den dur, og eg fikk seieren.

Lenke til kommentar

Folk bryr seg ikke om de får seieren eller ikke. Det de bryr seg om, er å vinne. Ligger de under 2-0 etter mindre enn én spilt omgang, er det lettere å avslutte kampen enn å spille fair ved å fullføre. Selv om de taper automatisk.

 

Ellers så legger jeg merke til at dersom folk vinner, så vil de ikke ha rematch, men hvis de taper, så er de hyppe med engang.

Lenke til kommentar

Hallo grabbar!

 

Har nå spilt Fifa10 en liten stund og begynner å tenke meg å bevege meg online. Selv om jeg har fulgt Fifa serien i mange år har jeg aldri spilt såpass at jeg føler jeg har blitt noe spesielt god. Jeg er ute etter noen tips fra erfarne fotballspillere her :D

 

En ting jeg aldri forstår er hvordan laget jeg spiller i mot alltid har store åpne rom å legge pasninger i, mens i de samme situasjonene med meg så må jeg bruke "one touch" og slipper vanligvis ikke unna likevel. Motstander laget virker å ha markert alle mine spillere så jeg ikke får noe spillerom, mens mitt lag står å måper som en gjeng aper mens det andre laget lager pasninger.

 

En annen ting er at alt for ofte når jeg takler så får spilleren aldri med seg ballen uansett hvilket tempo jeg går inn med. Det blir som regel, "spark ballen og vent til motstander har den igjen".

 

Mange flere småting jeg irriterer meg over, men det med at laget mitt står som en gjeng statuer å glaner mens det andre driver pasningsspill er det værste.

 

Så hva gjør jeg galt? Evt ikke gjør i det hele tatt. Som sagt så er jeg ikke et stort talent angående dette spillet så det er mulig det er noe grunnleggende som har gått meg forbi.

På forhånd takk

Endret av Terjee
Lenke til kommentar

Har spilt fifa en liten stund og er i min 3.sesong :D

 

spiller med arsenal og jeg hadde 60 mil i budsjett i slutten av min andre sesong

men så: når jeg signert ny kontrakt med arsenal og så på budsjette var jeg i -2,5 mrd. :(

Har noen andre opplevd dette??

 

hva kan jeg gjøre?

går det bort etter noen kamper?

Endret av chriseniss
Lenke til kommentar

Jeg sitter nå som et spørsmålstegn. Fikk ett tips av en kompis om å hoppe rett på vanskelighetsgraden world class om jeg ønsket å bli noe rimelig god. Jeg har aldri spilt på høyere enn SemiPro før og det har strengt tatt vært vanskelig nok for meg. Min venn sa at jeg kom nok til å tape 15-20kamper før jeg fikk dreisen på det, og det skjønte jeg godt.

 

Så tidligere i kveld, klar for å pines med det håp om å bli flinkere i dette spillet, var det klart for å bli slaktet gjennom en runde Premier League kamper på World Class.

Det som nå gjør at jeg sitter som ett spørsmålstegn er at jeg spilte 4 kamper og tapte ingen. Tvert imot så vant jeg to av kampene med fire mål, en uavgjort og en seier til.

 

Så hva er det som skjer med at World Class er enklere enn Semi-Pro?

Endret av Terjee
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...