Gå til innhold

Heroes of Newerth - Et nytt spill fra S2Games!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
EvilLeader : Det er ett egetlaget system laget av Robert Winther Bue (Nick: Chopin).

 

http://tfortress.no/ bruker det, det har enkle måter å få inn nyheter på, forum (Samt diskusjonstråder for hvert innlegg på framsida, ala gamer.no), og det er veldig lettvektig.

 

Det største problemet jeg kan se ATM er at det ikke er støtte for BBCode enda, men ettersom Chopin er online "hele" tida, så er det ikke noe problem å legge inn om folk ikke klarer å venne seg til forskjellige ting.

 

Er det relativt sikkert, og er det garantert at Chopin vil fortsette å vedlikeholde det i lengre tid?

Føler det er tryggere å bruke et cms/forum som er mer utbredt/støttet, og med mer features. Det er nok av bra frie/gratis cms der ute.

 

Nope, det er dessverre ikke garantert, da det bare er ett hobbyprosjekt uten økonomisk vekst. Er ganske enig i att ett mer kjent og muligens mer stabilt CMS er bedre egnet.

 

Men please, please unngå å kjør på med gamerHon.superfreeeazyforums.com/s12/forum lignende ting (Jessda, vet at det bare er å skifte domenet, men det er fremdeles litt uprofft :) )

Lenke til kommentar

F står for Frost og jeg tror det var den NerdRage lagde for å teste ut klansystemet osv.

GN står for Gamerno (punktum gikk dessverre ikke an å ha) og det er der de fleste er tror jeg. Her er det jeg som er klanleder, med en del offiserer. (5 stykker som var chart-medlemmer og Bruktbilen.)

 

Selv kaller jeg meg Error in-game.

 

Edit: Jeg blir av en eller annen grunn disconnectet fra "chat server" når jeg logger inn. Skal se om det er andre som opplever lignende ting.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Hei, synes HoN ser veldig lovende ut (spiller DotA mye), men siden det virker umulig å få tak i noe informasjon om specs og hva slags 'connectivity' de bruker spør jeg likegodt her- fortell meg at de ikke bruker P2P. Har ikke mulighet til å bruke P2P og håper derfor at de bruker vanlig client-server tilkobling, som f.ex. i WarCraft3.

Lenke til kommentar

Jeg anbefaler Webspell, gratis og veldig intuitivt. Jeg kan hjelpe med å opprette siden, design er ikke min sterke side, men kan fikse siden generelt (litt koding, tekst o.l).

 

webSPELL:

http://www.webspell.org/

 

 

Har dessverre ikke erfaring med wordpress. Mange gode templates til webSPELL (gratis), med litt Photoshop magi, kan vi modifisere hele designet.

 

--------

 

Theus Smythe:

 

Nei, ikke noe halvråttent P2P system her nei. Dedikerte servere tar seg av alt dette, det fører til at host ikke får ping fordel (0 i ping osv), ingen problemer med å åpne porter, selv folk med "dårlige" PCer kan hoste, da det ikke har noe å si. I praksis når du skal hoste et spill så velger du options, om hva du vil ha med i spillet, kart og andre options, klikker på create game og da vil systemet finne den beste serveren sett fra ping o.l.

 

Tror èn dedikert server kan ta mellom 10-15 kamper, så alt er egentlig kos.

Endret av EvilLeader
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...