Gå til innhold

Aion - Generell diskusjon og informasjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
AION PRE-ORDER INSTRUCTIONS Thank you for purchasing the Aion pre-order code. This serial code will allow you access to Aion beta events and grant you the following benefits so keep it safe: ERROR, contact support

 

Dette kan vel ikke være et bra tegn? Eller får man koden i en seperat mail?

Kanskje ta kontakt med butikken du kjøpte den hos? Nok en grunn til å handle hos norske sjapper. Du slipper å få fullstendig panikk om noe går tilsynelatende galt ;)

Lenke til kommentar

Er det bare å stikke innom å preordre og få en beta key? Hos for eksempel gamestop? Eller må man registrere seg noe sted på nettet? Er det en spesiell versjon av spillet som må kjøpes, eller spiller det ingen rolle?

 

Er betaene "kontinuerlige" eller kun helger eller lignende?

 

Fint hvis noen som vet svarer - svarene står sikkert før i tråden, så beklager dobbeltinformasjon :)

Lenke til kommentar
Er det bare å stikke innom å preordre og få en beta key? Hos for eksempel gamestop? Eller må man registrere seg noe sted på nettet? Er det en spesiell versjon av spillet som må kjøpes, eller spiller det ingen rolle?

 

Er betaene "kontinuerlige" eller kun helger eller lignende?

 

Fint hvis noen som vet svarer - svarene står sikkert før i tråden, så beklager dobbeltinformasjon :)

 

Gamestop får kodene tilsent fra hovedkontoret idag så butikkene får dem i morgen (noen fredag)

Det er ikke veldig mange koder per butikk så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille.

Aion er foreløpig et ukjent spill i Norge så det er nok ikke mange som har bestilt enda.

Ser det oppereres med flere start datoer.

I følge mine "kilder" så skal beta`en starte idag 17.Juni

Lenke til kommentar

Hvilke kilder er det? Såvidt jeg har fått med meg deler de ut preorder koder idag og første Beta helgen starter nå den 19 juni.

Ref Stifis post noen sider tilbake:

June 19-21: Asmodian

July 3-5: Asmodian- Level cap increased

July 17-19: Abyss opened (can only assume both Elyos and Asmodian as well as a slightly higher level cap)

August 14-16: Open Beta

August 19-23: Second Open Beta

Endret av Konamixx
Lenke til kommentar

Fått beta keys i dag :)

Fikk ned launsheren (har vært medlem med NCSOFT lenge :p )

Problemet er and Aion vill ikke installere.. Launshern finner ikke filene.. Er det noen som vet hvorfor dette skjer (dette gjelder bare på EU regionen, på US kan jeg instalere spillet. Vet ikke hvorfor det er sån :( )?

 

Er det bare en klient får US og EU eller er det en av vær?

Har sett andre spill som det er en klient men nor du logger på kan du velge US eller EU spill. Er det oxo med dette spillet?

Endret av lochness
Lenke til kommentar
Hvorfor må jeg prøve masse andre MMO'er for å komme med mitt synspunkt utifra den videoen?

"For vanskelig for dere?"....herregud, mann. Kjedelig er mer det rette ordet av de jeg har testet.

 

Personlig synes jeg det er mer latterlig med folk som går helt bananas på den måten du gjør. I bunn og grunn er spillene veldig like bortsett fra grafikken, abilities og navnet på klassene.

 

Vær så snill og fortell meg hva som er så sinnsykt stor forskjell på WoW og Aion, for utifra den videoen jeg så og kommenterte på ser jeg ikke mye.

Så spar meg for slike idiotiske replies som dette, er du snill. Du får bare deg selv til å se ut som en person med akkurat nok IQ til å åpne dører. Og bruken av utrykket "nubs" sier jo bare enda mer...

 

For det første, den Frapsen viser et lite aspekt av hvordan det er i Abyss, den viser hvordan man tar et objective som får buff for å så bruke til eventuelt et seige.. kan jo ikke bedømme et spill utifra sånt, er jo som at du skal bedømme en film etter en trailer på 1 min..

 

 

Lista opp hva som er forskjellen med wow, så les posten min igjen, og ja det er rimelig store forskjeller mellom WoW og Aion, hvis du ser bort ifra det som er vanelige som er i alle mmo som er ute på markedet; altså man utvikler charactern sin, skaffer gear ved å drepe bosser osv osv... WoW er et Casual PVE game, det har til og med Blizzard sagt, men det er noen PVP aspecter i WoW , de aspektene har bare blitt mindre og mindre over årene, PVP`n i WoW nå er mer eller mindre sentrert rundt BG og Arena contra Aion hvor RVR (PVP) er mer eller mindre endgame, så-si i samme gate som Warhammeronline hvis du har spilt det..

 

Hva er idiotisk? når folk ikke greier å finne på no annet enn å syte over at spillet er som wow, da har de ikke no her i denen tråden å gjøre syns nå jeg, forstår kansje at flesteparten begynte med wow; og tror mmo "verden" sirkler rundt World of warcrat , da blir jeg litt iritert å tenker; "hei der har ikke slått dere inn at det finnes faktisk MANGE mmo som har vært populære før wow" og i bunn og grunn har WoW mer eller mindre bare kopiert features fra andre eldre mmo, siden de så ikke har noe som helst som er unikt hvis du ser på spillet i seg selv, da ser jeg seff bort ifra klasser som er så si forskjellig fra spill til spill.

 

Så du kan jo egentlig si... "omg alle mmo er som A D&D!"

 

 

haha, morsomt. Nå mener du at alle MMO's er like `? drepe bosser,drepe mobs, skaffe gear, pvp = wow. ja enig der. Men ser for meg at AION ikke er så langt borte fra dette her heller, å mene noe annet er bare piss desverre.

 

 

Ja jeg sier det , hvis jeg ser på MMO`s sånn du gjør.. ALLE mmo så utvikler du karakteren din og skaffer gear ved å gjøre PVE content eller PVP.

 

Gi meg såfall 3 eksempler på MMO som du IKKE lvler opp charactern din og skaffer gear igjennom å gjøre PVE eller PVP.

 

 

Forskjellen i MMO`s er hva de har unikt, som Aion har f.eks

 

- Abyss (har enda ikke sett et spill som har et egent kontinent (planet om du vil) kun til RvR

- Air combat (kun Perfekt world jeg har sett som har denne featuren)

- Winged flight (samme som over en race i Perfect world har vinger , sommerfugl vinger vist nok)

- Castle Seige (ikke akkuratt unikt, mange av NC`softs spill har Seige, også sett et par andre mmo som har seige, WoW har prøvd seg på seige via Wintergrasp men det ble ikke akkuratt en suksess siden serverene / kilde koden ikke er laget for sånt)

- PVPVE (til dags dato har jeg ikke sett et ENESTE spill som har "3" sider, blir som wow med Hord og alliance og en 3je "side" som er styrt av NPC`er, altså den 3je siden vil gjøre det samme som de 2 sidene som er kontrollert av spillere; seige -> pvp osv osv)

 

Wow har:

- uhm.. arena? kan ikke si jeg har vært borte i et spill som har satsa så stort på arena, Lineage 2 har arena men den er åpen for alle, par spill til har samme løsning som L2; er bare wow som jeg vet om som har instanca dem for "fair fights"

 

 

 

du betaler ikke for Beta keyen i seg selv som det er sagt her nå snart 10 ganger, det er Preoder og prisen du betaler for preorder kit får du trekt fra spillet, en helt vanelig ting blandt mmo som har kommet ut de siste åra.. og det er ikke bare beta key du får, du får også items + head start

Endret av MrDarkey
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...