Gå til innhold

Er world of Warcraft et lan spill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil påstå det er ett fantastisk spill å spille på lan (jeg vet en her i tråden er for innavla til å fatte dette), så lenge man spiller sammen. Ellers setter jeg det på lik linje med å spille singelplayer osv. Noe du gjør etter du f.eks. har tapt en konkurranse og resten er opptatt med den, eller av en eller annen grunn er resten opptatt og ikke tilgjengelig å spille med ;p

 

Morsomt å prate og alt og ingenting mens man spiller :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Likt dei fleste andre spel, så er WoW ekstra kjekt å spele saman med andre folk i samme rommet.

 

At det teknisk ikkje er eit lan-spel er ein annan ting.

 

Synst personleg at klassisk lan har blitt litt avleggs no som vi alle har fått raske nettlinjer. Kan like godt bruke nettserverar som lan-serverar i dei fleste spill no til dags.

Endret av Gusj
Lenke til kommentar

I min "glanstid" når jeg spilte wow, så pleide jeg å lane med flere kompiser som spilte på samme server, hvor vi gjorde heroics, levlet alts sammen og bare hadde det gøy rett og slett. Savner tida litt :( Ønsker av og til å gå tilbake, men jeg klarer å holde meg unna, aldri mer wow :(

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
WoW kan spilles på LAN

 

For aller siste gang: NEI det kan det ikke. World of Warcraft krever internettilkobling.

 

Det vil si WoW KAN spilles på LAN, men krever da privat server, hvilket er piratvirksomhet, og ulovlig.

 

Dere må gjerne si at jeg pirker, men jeg tar faktisk ikke feil, og det er fåfengt å påstå noe annet.

Lenke til kommentar
Spilt WoW siden open beta tidene, men har lagt spillet på hylla for godt nå ser det ut som. Blizzard var flinke med det orginale WoW...men tilleggspakkene har ikke vært stort å skryte av synes jeg.

 

Har du prøvd WotLK? En enorm forbedring fra TBC.

 

Er enig at WotLK er en syk forbedring fra TBC. TBC ble dritkjedelig etterhvert og det eneste som fikk meg til å fortsette var å vente på WotLK. Jeg storkoste meg i levlinga fra 70->80, men da jeg ble 80 så demret spillegleden igjen. Farm, farm og atter farming, right back to TBC. Dette hadde jeg gjort før og flere ganger for mye. Farm reputation for ditt og farm datt. Skal man ha noe fun i pvp så må man farme honor til man har 700+ resilience for å ikke bli bursta ned på 2 sek av folk som har pugga naxx 25man. Og som casual spiller så har det ødelagt morroa med pvp. Og hvor mange her begynte rett på heroics straks dere dinget 80? Eller kanskje rett på naxx 10man? Jeg regner med de fleste gjorde det.

 

Nei jeg savner hvordan det var før i tida. Det ble gjort vanlige dungeons ofte. Og folk farmet ikke etter reputation, men boss loot. Det var ikke noe "awrite, bare 2 runs til i strath så er jeg exalted og kan kjøpe 2 epics". Men det var "faen, valor shouldersa droppa ikke denne gangen heller! Re-run!" og flere scholo runs for å få den jævla headpiecen til dungeon1 settet. Husker selv at jeg gjorde 16 fulle ubrs runs for å få Valor shoulders.. Fikk de til slutt, og som reward så droppa sistebossen en epic twohander (min første epic) og jeg var såååå kry! Har også vært med på scholofarming etter headpiece til en kompis og etterhvert så droppa epic-staven av Darkmaster Gandling, en fin reward midt i farminga.:)

 

Og hadde man full dungeon1 set så gjorde man det veldig bra i pvp. Men i den tida så var det PVE folka som herjet i bg's. Men det var greit i den tida, for når det var 40man raids så var det fåtall av folk som gjorde endgame raids (merk; i forhold til nå) og de fleste hadde jobba hardt for å få det. Men nå så faceroller en DK seg igjennom 25man naxx på 3-4 timer og faceroller seg videre i pvp.. Og jeg glemmer heller ikke hvordan de som klarte å ranke seg opp til warlord/high warlord. De fikk sinnsyk respekt på servern for det var også et fåtall av de som klarte å klatre helt dit.

 

Det jeg prøver å si er at wow har blitt for lett.. Epics er ikke lenger "epics". Det er rett og slett uncommon loot, iallfall i forhold til hvordan det var før i tida. Bare det å skaffe en mount fra en annen rase var en helvettes jobb, men nå er det enten å gjøre dailies eller levere stacks med runecloth og voilà. Og det at man kan se en taurens på UD mount eller draenei på mechanostriders gjør spillet bare mer trist. Spillerne har whinet og maset fordi ting tar for lang tid, og blizz har gitt og gitt. Men spillerne blir aldri mette og maser etter enda mer, og blizz gjør det de kan for å holde på kundene sine.

 

Har spillt siden beta, men nå ligger wow i hylla mi for støvsamling. Det har vært gøy og jeg angrer ikke et sekund på at jeg har spillt dette spillet i så mange år. Har mange gode minner og har fått mange kompiser som jeg etterhvert fikk møte i RL også.:)

 

Beklager den massive wall-texten, men dette er min mening, og den er stor :p

 

Du vet ikke hvor enig jeg er med deg. Som jeg skulle ha skrevet det selv. Men det som virkelig er ødelagt er communitien. Cross realm BG og paid transfer ødela den, etter det sank WoW mer og mer ned i gjørma. :) Det morsomste jeg har med WoW for tia er å diskutere WoW med gamle WoW-ere :p Mimre om "gamledager" xD

Endret av Maister
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...