Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Ikke for plottet sin del. Det eneste måtte være at man da ikke har noe forhold til Mad Max-karakteren og ikke forstår hvorfor han skal være noe spesielt. Men på den annen side tror jeg det er vanskelig å sette pris på de eldre filmene hvis man har sett denne først, så hvis du har tenkt til å se de eldre uansett ville jeg gjort det først, men hvis ikke så blås i det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er en bug i Witcher 3 som gjør at man ikke får exp for quests, som er problematisk siden det er den beste kilden til xp. Og jeg vil ikke gjøre dem og "kaste vekk" potensiell xp før det er fikset. Så nå må jeg gjøre noe annet tolv timer av dagen, og er stuck på level 25 enn så lenge.

Lenke til kommentar

Aner ikke. Det virker som at sjansene øker jo høyere level du blir, men etter onsdagens patch (PS4) så er det veldig mange som har den. Vanskelig å skylde på patchen alene, da, siden det er en annen patcherytme på XBO og PC, mens bugen har dukket opp der også.

 

Er bare å følge med på om du plutselig ikke får exp for quests som du skal få det for (ie. grønne/røde i quest logen).

Lenke til kommentar

De kommer visst ut med en fix for dette problemet om ikke lenge. Husker ikke når det var, men hørte at det skal komme en patch som skal fikse det snart. Lurer på om ikke det var en gang i kommende uke.

Det er blitt synset om at det har noe med å ta grå quests å gjøre, men jeg fikk plutselig ikke exp for et oppdrag enda jeg var level 1. :|
Lenke til kommentar

Har lastet opp youtube-videoer for første gang i mitt liv. Alt blir veldig lett når PS4-en har plug-and-play-streaming og du kan eksportere direkte fra twitch til youtube.

 

Aner ikke om det er noe marked for videoer av meg som snubler meg gjennom bossfights på den høyeste vanskelighetsgraden i The Witcher 3, men hvorfor ikke. Glemte å streame Wandering in the Dark-questet i dag, som egentlig er helt latterlig ille designet ift. pacing og hvor tidlig i spillet det kommer. Den vanskelige biten er ikke engang den endelige bossfighten, det er alt fjaset først. Gjennomgående tendens på Death March - det er trash mobs i grupper som virkelig er farlig.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...