Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En bekjent som også er barista fortalte meg at i dag ekspederte han en dame (som han ikke synes var attraktiv, bare en random eldre-enn-ham-dame), og hun kjøpte en banan og skrelte den med tennene mens han så på og han ble hard. Plz explain. Hvordan er det hot at noen skinner et penislignende objekt? :|

Lenke til kommentar

Som om det er noen sammenheng mellom når man er kåt og når man får en raging boner. Jeg husker da jeg tok bussen hjem fra skolen, ble rockhard rett før mitt stopp. Var pikken som prøvde å fucke opp hverdagen min, noe den har fortsatt med.

 

Nå blir jeg sjelden hard i random situasjoner, vanligvis om jeg ser noe deilig som f.eks en halshuggingvideo fra is.

Endret av Mammakamelen
Lenke til kommentar

Blir tvunget til å ta en English placement test av universitet siden jeg er norrbaggar. Forsåvidt greit nok hadde det ikke vært for at jeg..

 

Allerede tatt en english proficiency test (TOEFL), gått IB og tatt engelsk der, har engelskkarakter fra norsk skole, har gjort SAT (standarized american test) og har skrevet 4 essay til skolen i admissions-process.

 

Hvor mye bevis trenger de på at jeg er sånn tålelig dugelig i engelsk? De betaler til og med 150$ for meg for å ta testen (lurer på hvor de pengene komme fra..) 

 

Hirr

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...