Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Jeg har lyst til å prøve streaming også, men siden jeg bor hjemme føles det så kleint å prate høyt til noen som "ikke" er der.

 

 

Det er det jeg liker så godt. Er glad i å snakke om spill, og det er gøy å si hva jeg mener når jeg spiller.

Tror jeg hadde likt det godt også, men siden det er andre i huset her føler jeg at det hindrer meg fra å gjøre det. Det hadde ikke vært noe problem om det ikke var noen andre her.
Lenke til kommentar

Det gikk da ikke så ille! Ganske fornøyd med å ha fått levla et par ganger og åpnet portene. Får holde det før jeg konsentrer meg om Gascoine imorgen. 

 

Ser på arkivet mitt nå, og må definitivt bli flinkere til å lage en litt mer spennende stream. Blir mye stå stille og stopping i pratinga. Tror jeg skal lage meg noen notater før jeg starter så jeg har litt å snakke om. 

Endret av AltF4
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

I går kom en trailersjåfør opp til meg og spurte om han kunne betale meg 2000kr for å suge meg til jeg kom, svelge sæden min og deretter gå derifra.

 

Jeg vurderte det i ca. 1.5 sekund før jeg takket nei og gikk. Da har man opplevd det og

 

#gigololife

Hvor i verden er du nå?

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=LGTgnZVpLNw

 

Stikker til statene i September. Jobber nå og har reist en del i vår, men nå er planen å spare penger så blir hjemme neste halve året

  • Liker 1
Lenke til kommentar

@Errorizer: aha. skal du studere/jobbe der borte?

 

@Zealuu fikk ikke sett så mye siden jeg satt på pauserommet på jobb men så du herja rundt der jeg var i går. Det sverdet du bruker, forhindrer det at man har skytter ved siden av? Ser flere har hatt det men aldri sett noen bruke skytevåpen samtidig.

Lenke til kommentar

Du kan ikke bruke skytevåpen mens sverdet er i Greatsword-modus (bruker begge hender), men i "vanlig" modus kan man det. Bruker mest vanlig modus, nettopp fordi det er raskere og lar meg ha skytevåpen. Greatsword er mest for treige fiender med mye liv.

 

Skrudde på archiving for sent, for jeg tok Cleric Beast på første forsøk \O/

Lenke til kommentar

Godt å se deg igjen AltF4. Dere andre også.

 

Startet på Bloodborne selv, men la det på vent på grunn av latterlige lastetider. Nå har jeg i tillegg fått en valp i hus, så nå blir det i hvert fall en stund til jeg kan spille videre på det. Er jeg heldig får jeg spilt noen enkle småspill. Håper den er stor nok til å ta litt vare på seg selv når The Witcher 3 kommer. Det spillet bare MÅ jeg spille med en gang. Ellers blir det kennel :p

Lenke til kommentar

@Altefar: Yes, blir økonomi på Northeastern University i Boston. Besøkte en rekke universiteter i høst, og NEU var en av storfavorittene, så veldig fornøyd med det. Blir 4 år der i første omgang, så blir sjukt spennende. Skal sies at sommerferien er veldig lang (midten av mai til september) så blir jo en del i Norge også fremover.

 

Ellers har jeg tatt omfattende massasjekurs i vår, og er barnehageassistent/SFO-person/lærer i grunnskolen (alt ringevikar, derfor så mange) og storkoser meg med det. Mye morro

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...