Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Yes, every year.

 

Håper på Hawks vinner i år nå som de gjorde en imponerende kamp mot Green Bay Packers for to uker sida. Litt morsomt at laget jeg ville se tape Superbowl i fjor nå er det jeg heier på. Og de slo ut Green Bay som er av favorittlaga mine i NFL.

 

Skulle ønske de fiksa litt mer rocka artister for half time-showet. Bruno Mars i fjor var en gledelig overraskelse, beste siden The Who. Men ingen slår Prince, gud hvor bra han spilte selv om det plaska ned regn. :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bruno Mars var helt rå. Finnes verre enn Katy Perry, men de kunne funnet noe bedre. Sykeste er jo at scenen rigges på 10 minutter ish.

 

Jeg heier også på Seahawks, selv om jeg ikke gjorde det i fjor. Når jeg ikke følger med til vanlig så blir det jo til at man bare velger et lag :p

Endret av Craxmerax
Lenke til kommentar

Har sett en del på tabletop RPG (D&D) på youtube i det siste (anbefales sterkt, "Swan Song" med ItmeJP er helt fantastisk) og ble inspirert til å bli med i en gruppe selv. Fant noen folk på internett, og vi spilte første ordentlige sessionen i dag.

 

Herregud så gøy. En av de morsomste tingene jeg har gjort på lenge - gullkorn og minneverdige scener kom på rekke og rad. Har helt vondt i magen etter å ha ledd så mye.Hekta!

Endret av Error
Lenke til kommentar

Vi bruker Roll20 og skype. Roll20 gir deg character-sheets, mulighet til å laste opp filer (f.eks jpg. av dine spells, så du slipper å slå opp i boken), journal og andre saker. Veldig nyttig.

 

Skype fordi den innebygde VoIP-klienten er noe begrenset.

 

Men tror ikke jeg personlig har tid til å være med på to grupper i uken. Tar jo en hel kveld (4 timer-ish), så blir nok med en. Dere burde kjøre i gang noe likevel, lover at det er morro. Jeg gleder meg allerede til neste session.

 

Anbefaler 5e over 3.5 forresten. Om dere vil spille sci-fi campaign istedenfor fantasy, er Stars Without Numbers konge.

 

Og se RollPlay: Swan Song. Det tar en episode eller tre før de blir ordentlig varme i trøya, men etter det er det rent gull. Regnes som det beste av RPG VoDs på nett.

 

Endret av Error
Lenke til kommentar

I utgangspunktet ikke, men vi tegner noen raske sketcher hvis GM'en introduserer dungeons med en del forskjellige rom. Da kun for å holde styr på hvor man kan gå.

 

F.eks. fra torsdag (undertegnede er kunstner):

2xIBb0r.png

 

Personlig så foretrekker jeg å ikke bruke noen ting, synes det er mer interessant å visualisere 100% i hodet. Men når "Kalen" går til venstre inn i en gang som ikke finnes for fjerde gang er det greit å ha litt visuell hjelp.

 

Signaturen er uendret fra 2009. Like greit det altså

Endret av Error
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...