Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Mitt inntrykk av Skyrim er at det avhenger av hva du gjør når. Hadde i starten en periode hvor jeg fant flere like huler, men nå syns jeg det er flere forskjeller igjen.

 

Noe de derimot ikke har gjort noe bra er stemmeskuespillet, fordi det er alt for få folk på alt for mange roller.

 

For min del er jeg nødt til å avslutte spillet snart, har holdt på så lenge at jeg har falt helt ut av formen på karakteren min.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SoI (og forsåvidt Ruler Designer) er endå berre digitale, ja. Om du har tinga CK2 så får du vel ein retailutgåve, så då må du moglegvis til Gamersgate eller tilsvarande for å kjøpe expansions, om ikkje du kan kjøpe dei direkte frå Paradox. Trur ikkje retailutgåva krev (eller støtter) Steam-registrering, nemlig.

Lenke til kommentar

Jeg spiller TES-spillene hovedsakelig fordi jeg liker å utforske dem, nærmest som en slags turist-simulator i et fantasy-land. Når jeg har sett alt som er å se mister jeg fort interessen, i og med det ikke er noen overgripende historie der jeg har lyst til å se hva som skjer.

 

Nå er jeg litt usikker på hva du mener med "overgripende" (jeg tolket det som "overhengende"), men faktum er vel at Bethesda faktisk hadde med en sentral, politisk konflikt i både Morrowind i Skyrim. I Oblivion ble dette mer eller mindre droppet, da all politisk spenning var knyttet til keiserens død i hovedoppdraget. I Skyrim har du imidlertid splittelse mellom de som er trofaste til imperiet og de som ønsker at Skyrim skal bli selvstendig, noe som for meg ga Skyrim et godt løft i forhold til Oblivion. Uavhengig av hva du gjør med hovedoppdraget vil fortsatt folk du møter ha ulike synspunkter om dette, og verdenen føles generelt mindre generisk.

 

Edit: Om denne konflikten er interessant nok for en til at man har lyst til å se hva som skjer er selvsagt opp til den enkelte ;)

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar

Gikk nettopp opp for meg at jeg har sagt nei til 80 000 kroner. Har visst det lenge, men egentlig ikke helt tenkt over det før nå.

 

Har registert bostedsadresse i Oslo siden jeg går på skole der, men bor hjemme hos mamma og pappa. Det vet derimot ikke staten, og det er egentlig ingenting som har stoppet meg fra å søke bortebostipend på 40 000 i året i fjor og i år. Det er selvfølgelig ulovlig, men ingen kan ferske det ut. De gangene jeg har tenkt på det har jeg fått for dårlig samvittighet og ikke skrevet søknad.

 

Akkurat nå føler jeg meg utrolig idiot som har latt sjansen skli fra meg, men samtidig så synes jeg det er feil å snylte på staten og "stjele" penger som jeg egentlig ikke trenger. Good call eller ikke?

 

Edit: Gi meg litt oppmerksomhet T.T Jeg føler meg som han duden som ga en million han fant i en søppelcontainer til korrupt politi i den der gangsterfilmen med Pinocchio-frosken på skulderen

Endret av Error
Lenke til kommentar

Hvem har lyst på kakao og mannekos?

 

Nubbiiiiiiz!! Jeg tar en av alt på menyen, takk.

 

Hva har den staute karen holdt på med siden sist?

 

Litt av alt er på vei!

 

Husker strengt tatt ikke sist jeg var innom, men har siden sist fullført bachelorgraden, flyttet sammen med fruen, vært en tur i Malaysia, vært på 70-års dag i Kreta, rotet rundt og nå er jeg arbeidssøkende (og stautere enn noen gang).

 

Hva med dere andre? Og hvor mange henger fortsatt her siden sist?

Lenke til kommentar

Du fikk bundy tilbake, så noe gjorde du rett. (Error)

 

4. dag tilbake i trheim og ny-leiligheten. Begynner å bli kraftig lei av å skru sammen Ikea-deler nå. Men lyset i enden begynner å nærme seg.

 

Nå sitter jeg alene på bussen i retning Ikea for å bytte saker og ting. Gleder meg lite.

Endret av Villanden
Lenke til kommentar

 

Litt av alt er på vei!

 

Husker strengt tatt ikke sist jeg var innom, men har siden sist fullført bachelorgraden, flyttet sammen med fruen, vært en tur i Malaysia, vært på 70-års dag i Kreta, rotet rundt og nå er jeg arbeidssøkende (og stautere enn noen gang).

 

Hva med dere andre? Og hvor mange henger fortsatt her siden sist?

 

 

Det samme som deg. Fullført bachelor, flyttet inn med dama, og er arbeidssøkende.

Planen er å få meg en random jobb mens jeg lærer meg Java og annet snacks. Vil utvikle applikasjoner, så jeg kan bli like kul som deg. :)

Endret av Villanden
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...