Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan jo nevne andre kriterier som at hun er villig til å betale regninen sin selv (middag etc), må ha en annen hårfarge enn platinablond (større turnoff finnes ikke) og ha en sans for hva hun driver med (jenter som ikke har noen egne verdier og meninger er verdiløse, og om de er verdiløse bruker jeg ikke tid på dem).

 

Du beskrev akkurat det motsatte av min idealkvinne. Jeg liker å betale for henne, jeg synes det gir en tilfredsstillende følelse av dominans. Jeg har heller ikke noe imot om hun forsøker å se ut som Linni Meister, selv om resultatet ikke blir bra så teller innsatsen for å tenne meg langt mer. At hun er i stand til å reflektere over noe mer enn sminke og shopping kan være bra, men min erfaring er at mennesker som har et svært reflektert forhold til sine egne verdier og meninger ofte er så fulle av seg selv at det ikke er noe plass igjen til andre og deres tanker, jmf. buddhismen:

 

 

One famous story tells about a man who desired to be a Zen master. He asked to be taught Zen. The Zen master did not speak but began to pour a cup of tea for his visitor, using a cup that was already filled. The extra tea overflowed and ran across the table to drip to the rice-mat covered floor. Still the Zen master kept pouring until the pot was empty. He finally spoke: "You are like this cup," he said. "You are full. How can I pour Zen into you? Empty yourself and come back."

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...