Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har kuttet ut msn helt, og gått over til face-chatten istedet. Men det er vel nesten det eneste jeg bruker face til.

I denne sammenheng: Aller Siste Ordet Facebook privat Gruppe anyone?! Man kan nemlig ha gruppechat i sånne. Jeg går jo aldri på ASO på msn siden jeg synes den blant annet er litt irriterende å bruke...

Hmmmm, interessant. Slenger meg med jeg også da, for å være sånn derre, derre, med. :phttp://www.facebook.com/people/Ruben-Alexander-Nilsen/100000695938525

Lenke til kommentar

I'm down!

 

Zealuu og madammen skal vel snart til Oslo på konsert, mente jeg fikk overtalt sistnevnte til å ha et treff i Oslo da.

 

260 viewers :o

 

Vent, hæ?

 

Forresten vondt i argumenteringsmuskelen etter en hel dag med diskusjon.no-tråden.

 

http://www.innlegg.no/index.php?showtopic=20498&st=80&p=409395entry409395 - hvor mellom en og ti på "this would be a great spot for an ambush"-skalaen?

Lenke til kommentar

@Zealuu: Jeg lover! Dere skulle nedover i, hei vent jeg tror det var mars. I've just been had. Vi, det vil si Eplers og jeg, snakket om det for en god stund til bake, tror det var før jul.

 

Og angående diskusjonen din, jeg er uenig med deg om at Innlegg.no bør stenge, og dette er noe jeg har snakket om internt ved flere anledninger. Jeg er også enig med deg i en del andre saker, og uansett syns jeg det står respekt av at du virkelig tar debatten, selv om jeg kanskje ville ordlagt meg selv annerledes noen ganger. Akkurat nå vet jeg ikke helt hvor jeg står, jeg skal være med over som moderator på diskusjon og jeg kommer til å fortsette med min aktivitet her så lenge det er bruk for den - samtidig er jeg usikker på hvilket løp jeg skal legge meg opp til, om jeg skal kopiere alle mine poster og lime den inn i tilsvarende tråd på det andre forumet eller bare neglisjere Diskusjon.no frem til jeg må ta diskusjonen der. ingen av alternativene frister egentlig, men sistnevnte er nok den minst sannsynlige - jeg føler et ansvar overfor moderator-rollen, et ansvar som kan bli vanskelig å følge opp om jeg bare ser på rapportene.

 

Dessuten er jeg veldig glad i å si min mening (dog, jeg er mindre glad i å gjøre det når jeg føler jeg er på usikker grunn, hence min manglende aktivitet i "din" tråd), og om Innlegg.no sakte kollapser får jeg nok mer igjen som aktiv på Diskusjon. Ikke at du trenger den kanskje, men du har i hvert fall min støtte i mye av det du sier i Diskusjon.no-tråden.

 

Also:

 

http://www.youtube.com/watch?v=4mdEsouIXGM&feature=player_embedded#at=110

 

 

Heh, jeg litt imponert, litt "lol wtf?" og litt rørt.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...