Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Joda, det er bare en enkel test, bare for å gi en pekepin, du kan jo betale for den fulle testen hvis du vil ha mer inngående. Så lenge du bare svarer med magefølelsen og ikke tenker for mye over spørsmålene vil det for det meste bli riktig, etter hvert som jeg leste om min type INFP så synes jeg nesten det hørtes helt ut som meg. ^_^ Du leste mer om den personlighetstypen din her? http://www.personalitypage.com/ESTJ.html

Lenke til kommentar

Leste et kort "summary", men ikke like mye som sto på den linken din.

Jeg må innrømme at det er mye av det som stemmer, men samtidig en hel del som er feil.

 

Personlig liker jeg ikke å bli satt i bås, og det at man er "en type menneske" er jo bare tull. Det vil si, man er den typen menneske man er (og i en bås) helt til man bestemmer seg for å endre seg. Men, som sagt, var likevel en del som stemte.

 

For eksempel dette sitatet :p

 

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

[ESTJs usually feel very strongly that they are right and that if everyone else would listen carefully to what the ESTJ has to say, then they would understand the way things really are, and the world would be a better place.

 

(PS: Jeg allerede er klar over de negative effektene dette har, og det er noe jeg er blitt veldig påpasselig på :whistle: )

Endret av Error
Lenke til kommentar

Hehe, det er klart, jeg er helt enig, det er ikke sånn at du er en type menneske, se heller på den testen som en slags indikasjon på hvilke ting som er viktige for deg. :) Jeg er selv en som hater å bli satt i bås, for jeg passer ikke i noen av den, må kjenne meg 100% for å kunne sette meg i riktig bås(er), og det er det ingen andre enn jeg som gjør.

 

@Sitatet: Hehehe. ^_^

Endret av Rider of Reason
Lenke til kommentar

Are we in heaven!? 'Cause it's snowing bacon.

 

 

Mens PS3 er for kvinns, er dette for mannfolk!

Det gjør nesten vondt å se på.

Mer hardcore.

 

Forøvrig skal jeg på min første ordentlige konsert i kveld. Hispsterband Sleigh Bells som spiller på Blå, også kalt Hipster/Blogghelvete på nettet. Spennende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...