Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Six Fett Under ja... Burde vel kanskje se den også.

 

Faen så fett at Bane endelig skal få være med i en mer seriøs Batman-film! Håper Nolan virkelig gir ham den oppmerksomheten han trenger og fortjener. Ikke en gang ellers så fantastiske Batman: Arkham Asylum ga ham noe videre kreditt.

Lenke til kommentar

For gammal til å bry meg om sånt :p Er tross alt både homofil og lesbisk klining til gangs i The Wire uten at det løftes et øyenbryn i stua - men så har jeg aldri hatt foreldre som er videre konservative.

 

Leter etter mash-upen de brukte på /b forleden dag i det jeg anser som et fånyttes forsøk på å finne den på Spotify. Men fant da denne. Super Power Club – Eye of the Tiger

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Det er jo sant, selv om jeg føler det var litt mer tilbakeholdent på det i forhold til six feet. Hmm, får prøve en gang uansett.

 

Muligens fordi The Wire bare hoppet over kliningen og gikk rett på full frontal-scener, mens SFU var litt mer nøktern i så måte.

 

Jeg gav også min mor sesong en av The Wire for en tid tilbake, etter at hun uttrykte ønske om det - men så fikk hun hele Sopranos-serien i et boxed set av meg og Eplefe til jul, og nå ser hun ikke på annet.

Lenke til kommentar

Her var det liv! Rai rai.

 

Jeg blir litt misfornøyd når den siste ungen blir hentet fem minutter før toget mitt går. Det blir liksom så mye å sitte på ræva å vente en time på neste.

 

978x.jpg

 

Mens vi er inne på The Wire: Sjekk denne mafia-bossen. Han er jo klin lik Rawls!

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...