Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De har sikkert tenkt å annonsere at Resident Evil 5 kommer til Xbox 360.

 

enda en gang? :whistle:

Jepp. :p Jeg refererte til Shane Kim's uttalelser ang. RE5:

 

 

 

GI: But we knew that two years ago.

Kim: What?

 

GI: Resident Evil. It was shown at TGS two years ago.

 

Kim: No, but coming to Xbox 360.

 

GI: Yeah. It was at the press event.

 

Kim: I don't think so.

 

GI: I'm positive. I was there.

 

Kim: Really?

 

GI: It was shown at both press conferences.

 

Kim: That RE5 was coming to...?

 

 

http://kotaku.com/281409/resident-evil-5-for-xbox-360-was-news-to-shane-kim

 

Når det gjelder den nye annonseringen så tror jeg ikke at de vil annonsere et nytt eksklusivt spill. Jeg tipper at det er snakk om et tidseksklusivt spill og/eller eksklusiv DLC.

Lenke til kommentar

Ser det er mange som gir mye skryt til Lost Odyssey. Greit nok det fortjener det, men jeg synes likevel det led av store mangler. Det virker som nåtidens rollespill ikke greier å få den helt store komplette spillopplevelsen dessverre, og gjerne bare oppfyller et par av kravene. For Lost Odyssey er de store styrkene helt tydelig historien og karakterene, som er noe av det beste man finner i et moderne rollespill. Spesielt sympatiserte jeg mye med de "udødelige", men hadde og mye sansen for Jansen spesielt. Thousand years of dreams som man går igjennom er som å lese en god bok, ofte brukte jeg å spare de til natten og bare lese og høre på den avslappende musikken og sovne.

 

Musikken er og et stort styrketegn, men dessverre synes jeg kampsystemet blir for simpelt uten at man helt må tenke så mye igjennom hva man gjør. Turbasert er forsåvidt ikke så gale, men jeg trekker fram FFX og FFX-2 som turbaserte spill som gjorde dette på en bedre måte som likevel greide å gjøre kampene underholdende. Tilfeldige kamper synes jeg og hører litt i fortiden, og man heller burde satse på som i Star Ocean spillene hvor det er monstre spredd rundt i områdene og om man går på de, kommer man i kamp. Svakheten her er at kanskje områdene må kanskje blitt litt for åpne og store.

 

Skal si jeg enda ikke har spilt ferdig Lost Odyssey så ta dette med en klypesalt, men jeg skal selvsagt gjøre det ferdig for alt i et er det et bra spill men jeg skulle ønske kampsystemet var litt bedre.

 

Ser man på Star Ocean The Last Hope så har man et bedre kampsystem, men på alt annet feiler det totalt. Musikken er noe av Motoi Sakuraba's svakeste verk, skuespillerne og karakterene er rett og slett forferdelige. Dialogene er pinlige og det hele er lite fristendes å gjøre ferdig. Spillet er en stor klisje, men det er ikke engang en god klisje.

 

Et annet eksempel er Eternal Sonata, morsomme kamper, god musikk, og veldig vakker grafikk. Dessverre blir spillet både svært lett, historien henger ikke på greip og det er veldig mye klisjer som er ute og vandrer. Igjen, stort potensial til å bli et bra spill men utførelsen er ikke bra nok. Dessuten synes jeg det kanskje ble litt i minste laget. Skal også sies at jeg savner klassiske world maps ala Final Fantasy og Lost Odyssey som det ser ut som mange av de neste generasjons spillene ikke innehar som oftest.

 

Til slutt vil jeg nevne Valkyria Chronicles som blander strategi med rollespill, som er et av de få neste generasjons rollespillene jeg har spilt som ser ut til å kombinere alle elementene til en god spilleopplevelse. Morsomme kamphandlinger, godt utført musikk, samt et stort og variert persongalleri. Historien er god den og, men på ingen måte nær Lost Odyssey for eksempel. Har sine små ankepunkt, men leverer på alle andre områder.

 

 

Gleder meg forøvrig til å få tak i Tales of Vesperia som jeg enda ikke har fått spilt. Kampsystemet synes jeg var fornøyelig når jeg spilte demoen, så spørs det om de andre områdene leverer like bra.

 

Poenget er at jeg har fått inntrykk at rollespillene de siste årene rett og slett feiler å levere på alle områder, man får enten en fantastisk historie og et litt tamt kampsystem. Eller man får en grufull historie med kjedeligt persongalleri og et morsomt kampsystem. Man holder seg gjerne til en formel man vet selger, men jeg mener dersom rollespillene ikke skal begynne å dø ut må det bli litt forandring og vekk fra de turbaserte kampene. Slik at ikke sjangeren "dør" ut på samme måte som de klassiske eventyrspillene fra 90tallet (selv om de har startet å komme tilbake som Sam and Max, Broken Sword etc)

 

Dette ble vel kanskje litt langt, og høres kanskje ut som litt klaging, men jeg tenkte det satt på plass nå som Lost Odyssey ble nevnt i fleng til å gi min ærlige mening om spillet og rollespillenes (de vestlige hovedsakelig. De østlige som Mass Effect, Dragon Age leverer jo sakene sine) status for tiden.

Lenke til kommentar

Gleder meg forøvrig til å få tak i Tales of Vesperia som jeg enda ikke har fått spilt. Kampsystemet synes jeg var fornøyelig når jeg spilte demoen, så spørs det om de andre områdene leverer like bra.

Der sier du noe. Skulle gjerne hatt det selv også, men den er ikke å oppdrive til PS3 nå. Har spilt nærmere halve spillet, men har det altså ikke selv. :(

Lenke til kommentar

Hmm.. Sist jeg sjekket, så var det rundt et år siden, pluss/minus noen måneder, jeg kjøpte RE5 til Xbox 360. Har Capcom noen IPer som har vært døde en stund?

 

Jeg kjøpte den røde X360 som bundlet med RE 5 i februar i fjor, akkurat dato er jeg mer usikker på. Hva annet Capcom måtte sitte med på hånden om dagen er jeg heller usikker på, og hvis det er en ny RE-tittel (tenker da ikke på RE 5 Gold Edition) så vet jeg ikke helt om jeg gidder bry meg.

 

Suda 51 talks No More Hero on the toilet. Jeg ler meg ihjel, fyren er ikke riktig nagla.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...