Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-127711
Rommet mitt er på morgensiden, da har jeg sola der fra 6 om morgenen til 12 og da kan gradene komme opptil 30grader :cry:

Stod opp idag klokken 09.30 og da var rommet mitt 23, så sommeren hater jeg, da får jeg nesten ikke spilt, vil ikke spille å svette samtidig!!!

 

Aircondition passer jo perfekt til slike rom. :)

Lenke til kommentar

Gikk innom spaceworld i Trondheim her en dag, bare for å se etter noen nye spill. Snakket litt med en av de som sto i kassen, snakket om at prisene var ganske høye, og særlig på nye spill hvor enkelte tar over 600 for konsollspill. Da fortalte han at hele Spaceworld-kjeden har begynt å ha "tilbud" på nye konsollspill, slik at de ikke skal koste mer enn 499,- den første uken de er på markedet. Såg blant annet at de hadde prototype til 499, og plakat om Overlord 2 til 499,-

 

Hvis de klarer å opprettholde den nye prisretningen kan det se ut som at den kan være vært det å ta turen innom en gang i blant :D

Lenke til kommentar

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har handlet på Spaceworld, latterlig høye priser og lite behjelpelig betjening har skylden i dette.

 

Det største problemet er prisene, jeg kan skjønne at noen butikker må ta høye priser - Hvis det er et nisjémarked.

Spaceworld er ikke noe nisjémarked, siden de selger både spill, mobiler, mp3-spillere osv.

Lenke til kommentar

Okei, jeg trenger rådgivning. Min 360 er døende :_:

 

Altså, det som skjer er at den får E74 en gang iblandt, og ikke vil skru seg på før jeg har restartet den sånn 10 ganger og kobla ut alt mulig rart på den. I tillegg så er det en haug med hvite prikker på skjermen når jeg spiller GTA IV (artifacts) så jeg mistenker at grunnen til at 360'en feiler meg for tiden er at den har kokt over pga. manglende støvsuging over hundre år.

 

Problemet er at skjiten er såpass gammal at garantien er utløpt, det står ihvertfall "Garantistatus: Standardgaranti utløpt" på support-siden på Xbox.no. Jeg kan jo kjøpe en ny Arcade på Gamestop til tusen spenn, men jeg har også fryktelig lyst på en PS3. De selger dem for 2995 på Lefdal og Elkjøp, men da må jeg også kjøpe en til kontroller, HDMI kabel og minst étt spill, og da blir det fort over 4000 mistenker jeg.

 

Spillene til PS3 jeg er interessert i er LittleBigPlanet, Killzone 2, God of War 3, Uncharted 1 & 2, Flower, Motorstorm 2, og muligens GT5 og The Last Guardian. Noen som har noe å si på dette? JRPGs er jeg forresten overhodet ikke interessert i, ettersom jeg finner sjangeren maksimalt kvalmende og svært lite spennende.

Lenke til kommentar

Sånn jeg har skjønt det har garantien din utløpt, men ikke reklamasjon. Dvs, at MS fortsatt må reparere den.

 

Little Big Planet, Uncharted og Motorstorm får du hvertfall tak i billig, så hvis du heller ønsker å kjøpe en PS3 trenger det vel ikke å koste så allsidig mye. Har du mange spill til X360 som du kan selge bort da?

 

Edit: ^What Lakus said.

Endret av Bertelsen
Lenke til kommentar

Det kan jo hende at du møter den stereotypiske svensken med IQ på nivå med et flatbrød og norskforståelse lik null eller engelskmannen som ikke vet hvor Norge er hen på kartet, sammen med resten av skandinavia. Men det tilhører sjeldenheten og jeg tror nok at både du og kundebehandler får en fin tid med hverandre på øret.

Lenke til kommentar
Lenge siden jeg har kjøpt noe på spaceworld nå, nyere spill er som regel alt for dyre.

 

Dette var da en god ide, da vet jeg alltid hvilken sjappe jeg skal gå i hvis jeg skal ha helt nye spill.

Tok meg en tur innom igjen i dag i og med at de har Prototype til 499,- i butikken, noe som er det samme som absoluttspill.no tar for den, og da fikk jeg beskjed om at hvis jeg ikke likte spillet så kunne jeg, innen 7 dager komme inn igjen og bytte spillet inn i et nytt!?

 

Måtte selvsagt spørre om det også er noe nytt de har begynt med, og hva "kravene" var. Fikk den gledelige beskjeden om at det er noe nytt som de har tenkt å ha, og at så lenge spillet er uten riper o.l. så kunne jeg bytte det inn i ett nytt et. Dette er jo bare genialt, da kan man faktisk få testet ett spill man er usikker på, og hvis man ikke liker det, bare gå å bytte det inn i ett nytt :D

Endret av Odovacer
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...