Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Kan ikke gjenoprette fra fabrikk standard.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Etter jeg installerte win 7 SP 1 så fikk jeg en hel drøss med problemer. Største var at skjermen skrudde seg av, mens pcn surret og gikk. Til slutt bestemte jeg med for å formatere. Valgte gjenopprett fra fabrikk i windows, rebootet og da den begynnte på facotry restore så skrudde skjermen seg av.

 

Dette førte til at gjenoppretnings prosessen ble avbrutt. Da jeg bootet opp igjen fikk jeg "En nylig maskinvare endring har blitt utført 0xc000000f" Ikke kunne jeg fortsette, for trykket jeg enter startet bare maskinen på ny.

 

Fant min gamle vista cd liggende, så jeg installerte det. Så jeg i det minste hadde noe opreativ system, men hvordan kan jeg starte det innbygde recovery programmet som leverandøren la til? Eneste som er innpå nå er vista.

 

Prøvd å trykke F11 når pacard bell logoen kommer opp, ingen nytte. Trodde alle maskiner som blir solgt uten windows Cd hadde en form for innebygget recovery? Prøvde med win 7 recovery disc men til ingen nytte. Vista er det eneste som er innpå. Laster nå ned manualen til maskinen, kanskje det står noe der.

 

Jeg har en Pacard bell ixtreme M5120.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mange bærbare leveres med en skjult partisjon som inneholder installasjonsfiler. Denne partisjonen må startes opp som oppstartsdisk, som en installasjons-DVD. Det varierer fra produsent til produsent hvordan man gjør dette. Du må sjekke med PB hvordan de gjør det.

 

De fleste produsenter har også programmer som hjelper deg med å lage installasjonsdisker når du har startet opp Windows første gang. Det er veldig lurt å ta dette med en gang du har kjøpt den bærbare, både fordi du ikke skal glemme det, og fordi de diskene du lager da er mest mulig rene mht. installerte programmer.

 

Håper du finner en løsning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...