Gå til innhold

Test: Fem fete fotoapps til iPhone


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pano er en dårlig(ere) panorama app. Den beste er AutoStich, men problemet er der at du må ta bildene med kameraet, så åpne appen og den syr de sammen. Resultatet blir kjempebra, og du trenger ikke å være så nøye når det gjelder å ta bildene vedsiden av hverandre. Det er jo ingen "hjelpelinjer" på dette programmet slik som på andre panorama apper, men etter en stund (da du har lært deg hvordan det funker) er det mye bedre og resultatet blir mye bedre enn andre panorama-apper :)

Lenke til kommentar

Brukte mye hipstamatic før, men blitt mer og mer glad i Instagram, da jeg syns man får mye bedre oversikt over hvordan resultatene blir i etterkant.

 

Forøvrig fin artikkel, men savner eksempelbilder fra de forskjellige applikajosnene. Blir lettere for andre å se faktisk hva man kan utrette med et mobilkamera !

Lenke til kommentar

Synd at dere ikke tok med Camera+ som faktisk er ett av de beste og mestselgende kamera apps til iOS. Ellers kan jeg anbefale: Colorblast - gjør deler av ett bilde til farger og sort-hvitt Swankolab - tar deg med tilbake til mørkerommet med kjemikalier osv. 360 panorama - ett av de beste panorama appene som finnes.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...