Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Dette er seriøøøst det dummeste kjøpet jeg NOEN gang har gjort... gleda meg skikkelig mye til denne fantastiske telefonen skulle komme i postkassa mi, og lurte samboeren min til å kjøpe den også... men det tok 3 uker etter at den kom, så var jeg klar til å kaste hele greia på sjøen!!! Oppsettet og utseende og alt ved første øyekast var fantastisk, men når jeg skulle ringe, så kutta den ut... telefonen slo seg av og slo seg på og maste etter pin-kode konstant!! jeg ble brutt hveeer gang jeg snakka i telefonen, og det samme ble min samboer også! har derfor nå sendt den inn til moobi, og det er nesten så jeg håper at de ikke kan gjøre noe med den, så jeg kan få en annen telefon!!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Meget plastaktig følelse, men på innsiden er det en skikkelig bra telefon. Den har nyeste utgave av Android, og utmerker seg spesielt med kamera, radio og musikk. Kameraet er, i tillegg til flotte bilder i normal belysning, over gjennomsnittet lysfølsomt. Radioen har meget god lyd. Men det er på musikk jeg fant følgende kombinasjon som virkelig hevet opplevelsen:

SE Xperia Arc

Player Pro musikkspiller med equalizer

Dr Dre Beats hodetelefoner

 

Fyttegrisen for en opplevelse!!! Jeg må ha godt med bass, men som oftest blir lyden for grumsete. Med denne kombinasjonen har jeg fått en bedre kombinasjon av telefon, musikkspiller og hodetelefoner enn jeg noen gang har opplevd med mye bass. Jeg har kunnet digge musikk i timevis som aldri før. Bare vær obs på at hodetelefonene ikke virker med den svarte kabelen, som har pauseknapp. Derimot virker det fint med den røde kabelen. Kablene jeg refererer til, er de som følger med hodetelefonene.

 

Ellers er telefonen rask, og nettleseren er heller ikke av det trege slaget.

 

Av negativt kan, utenom plastikkfølelsen, nevnes den idiotiske plasseringen av både hodetelefonkontakten og usb-kontakten, som sitter på hver sin side av telefonen, i stedet for oppe eller nede. Når man kobler telefonen til pc via usb, må man gå inn i nedtrekksmenyen og velge usb for å få overført filer til telefonen. Dermed har man ikke telefonkontakt. Videre er ikke antennefølsomheten særlig god, men firmwareoppdatering skal ha forbedret dette, samt batteritid. Sistnevnte ser ut til å stemme, førstnevnte har jeg ikke fått testet. Bruker jobben som referansested, men nå har jeg sommerferie :)

 

Alt i alt en meget bra telefon, som nok kommer litt i skyggen av f.eks iPhone 4, Samsung Galaxy S II og HTC Sensation.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar

HURRA!!! Nå, endelig etter 3 mnder med frem og tilbake med moobi, får jeg sendt inn denne drittlf for siste gang!!! Denne blir jo bare verre og verre.. har man èn feil, kommer det vel som regel fler... Å nå er jeg glad for at jeg slipper mer med denne!!! Bruker heller min iphone 3gs enn denne!!

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...