Gå til innhold

Mens vi venter på "Hobbiten"


Valeit

Anbefalte innlegg

Jeg hører ikke på folk som mener Blu-Ray tok bort den varme filmfølelsen deres. Jeg kan ikke fatte hvorfor film på død og liv skal være slik det var før. Jeg vil ha nye ting. Nytt materiale laget med ny teknikk og fremskritt.

 

Med forbehold om at jeg ikke har sett noen forhåndsvisning noe sted i 48FPS så gleder jeg meg og står bak Jackson. Ting må gå fremover.

 

Jeg hører ikke på folk som mener Blu-Ray tok bort den varme filmfølelsen deres. Jeg kan ikke fatte hvorfor film på død og liv skal være slik det var før. Jeg vil ha nye ting. Nytt materiale laget med ny teknikk og fremskritt.

 

Med forbehold om at jeg ikke har sett noen forhåndsvisning noe sted i 48FPS så gleder jeg meg og står bak Jackson. Ting må gå fremover.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner heller ikke mye av folk som syns Blu-ray tar vekk den varme filmfølelsen. Motionflow teknologien derimot gjør at selv de dyreste produksjoner ser ut som billig såpeopera serier, noe jeg syns er et skritt tilbake. Etter å ha søkt litt rundt virker det som at 48fps og motionflow er omtrent det samme. Så da er det bare å sette seg ned å håpe at de får fikset dette før den kommer ut på kino.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Dette var en veldig overraskende nyhet. Spesielt så "sent". Jeg kunne forestille meg at steget mot antall filmer hadde vært gjort under pre-produksjon.

 

Og manusene for begge er også komplett. Og mye av filmingen er gjort. Skal de forskyve klimakset i Hobbiten til del tre? La oss si de ender nå opp med to filmer med tre timer hver, men istedenfor kutter de det opp til tre filmer på to timer?

 

Er det for å få stemplet Hobbiten som en trilogi. Det magiske tallet tre. Men har ikke de konstruert filmene som en to-akts struktur? Hvordan skal de få en fin tre-akts struktur? Ringenes Herre-trilogien fungerte fordi de skrev den som en trilogi.

 

Eller kommer part tre til å fungere som en bridge over til The Lord of the Rings? Litt utenfor Hobbiten-historien men som en prolog til Ringenes Herre (selv om vi fikk det i Ringenes Herre), men mer som de siste tjue minuttene til "Revenge of the Sith". som ledet opp til hvor karakterene er i begynnelsen av den gamle Star Wars-trilogien.

 

 

Jeg er litt skeptisk. Jeg må høre litt mer om utviklingen av dette.

 

Uansett hva, så vil jeg være tilstede på Colosseum ved premieren på "An Unexpected Journey". Og jeg gleder meg mye til det.

Lenke til kommentar

Akkurat kva innhaldet i dei to siste filmane vert veit me vel ikkje, men ut frå det Peter Jackson skreiv på fjasboka tviler eg på at Bombadil vert med i det heile. Ut frå den siste produksjonsvideoen veit me iallfall at Radagast vert vist meir enn i bøkene.

 

We know how much of the story of Bilbo Baggins, the Wizard Gandalf, the Dwarves of Erebor, the rise of the Necromancer, and the Battle of Dol Guldur will remain untold if we do not take this chance. The richness of the story of The Hobbit, as well as some of the related material in the appendices of The Lord of the Rings, allows us to tell the full story of the adventures of Bilbo Baggins and the part he played in the sometimes dangerous, but at all times exciting, history of Middle-earth.

 

So, without further ado and on behalf of New Line Cinema, Warner Bros. Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Wingnut Films, and the entire cast and crew of “The Hobbit” films, I’d like to announce that two films will become three.

Endret av Torbjørn T.
Lenke til kommentar

Personlig synes jeg LotR-filmene var alt for lange for sitt eget beste, og jeg var egentlig rimelig lei hele greia etter den første filmen. Hvordan skal de da klare å dra lille Hobbiten ut i hele tre filmer? Men dette er Peter Jackson vi snakker om. Om det er en ting han kan er det å dra en film ut i det evige. Se bare på King Kong. Remaken hans er dobbelt så langt som originalen, men historien er akkurat den samme. Det vil si han fylte en hel film kun med ekstra fyllstoff, og resultatet ble en utrolig kjedelig film, imho. Han burde absolutt lære seg å kutte ned på filmene. Har ingenting imot ham ellers, men grøsser med tanke på hvor lange filmene hans er. Jeg likte ham mye bedre før han ble berømt, og heller lagde Bad Taste og de filmene der.

Lenke til kommentar

Jeg var litt skuffet da jeg hadde hørt gjennom 7 kassetter hver side om Hobbiten og så kom ringenes herre, veldig forvirrende siden jeg prøvde og sammenligne historien, jeg visste jo at dette var før men det var veldig annerledens, kanskje fantasien min som tok litt over,

 

Men nå vil jeg endelig få se historien om Hobbiten i ordentlig Peter Jackson style,

 

Jeg må si det jeg ble litt forvirret når jeg så at han som hadde lagd Braindead, syns bare det viser at han er spesiell ^^ og spesielle folk er bedre en kjedelige folk hihi ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...