Gå til innhold

Intel 320 SSD klar i neste uke?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Øhh, bedre tall enn Intel 510, skal denne posisjoneres over 510?

 

 

Nei, Intel 510 er high end og 310 er ikke det. 510 har mye høyere sekvensiell skrive/lese-hastighet enn 310, men lavere tilfeldig skrive/lese-hastighet.

Og på hvilken måte vil brukeren merke forskjellen? Hvilken disk vil lønne seg i en "vanlig" pc som først og fremst brukes til kontoroppgaver og litt tyngre programmer som PS og ID?

Lenke til kommentar

Skjønner meg aldeles ikke på Intel, deres forrige generasjon X-25M var mye bedre enn konkurrentene når denne var ny, og nå legger de seg BAK konkurrentene på alle mulige måter?

Det vil jo vise seg om intel sine tall er ekte, mange andre skryter jo veldigt av diskene.

Lenke til kommentar

Lukter vell "ikke-Intel" kontroller her også? Spennende å se hvordan denne legger seg i forhold til X25-M da Intel 510-serie ikke overbevist på noe annet en sekvensiell ytelse som ikke akkurat betyr allverden om du bruker disken til operativsystem og tunge programmer.

 

Sånn som ting ligger an og det er vell det som har lugget i kortene lenge så blir vell Intel 310-serie sett på som et bedre alternativ enn Intel 510-serie så høyere tall har vell neppe stort å gjøre med ytelsen til SSD enheten her. Er vell sikkert for å indikere hvilken kontroller som brukes.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...