Gå til innhold

Lanserer film gratis via BitTorrent


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For meg høres dette positivt ut, men om det gir langt bedre salgstall? Vil tiden vise.

 

Men er nok en fordel at man slipper å kjøpe en DVD eller blueray, og kan laste ned filmen på pcen isteden. Da trenger man ikke blueray spiller.

 

Men på en annen side er torrent løsninger langt mere effekt deling, slik at folk med rask linje får filmen raskere, hvis flere deler filmen.

Lenke til kommentar

Jepp, Bit Torrent er en genial og kostnadseffektiv distribusjonsmetode LMH1. I hvert fall i den grad man klarer å se det fra et prinsipielt ståsted og ikke la seg farge av hvordan det ofte misbrukes til ulovlig aktiviet. Det er godt å se at enkelte filmselskaper ser potensialet og tar i bruk denne geniale distribusjonsmetoden.

 

Håper de har frivillig betaling slik som blant annet Radiohead og Nine Inch Nails har prøvd ut på musikkalbum og en rekke spillselskaper og programvareselskaper har prøvd ut.

Lenke til kommentar

La meg gjette...

 

Pressemeldinga om "Vi ga ut denne filmen gratis, men fortsatt piratkopieres DVD'en for bonusmaterialet. Vi har gitt piratene det de ba om, og beviselig er ikke velvilje/digital distribusjon veien å gå." ligger allerede klar på PR-kontoret til Paramount?

 

At et gigantfilmselskap skal gi ut noe "gratis" (mot nøye kalkulert mengde gratis PR) blir ikke helt det samme som når musikere gir ut noe gratis/mot donasjoner i opprør mot en overgrådig platebransje.

 

Edit: omformuleringer + tillegg

Endret av Dummst
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Interresant, har sett litt av det man kan kalle Gratis filmer som har vært reklamert for via PirateBay (En gjeng svensker antar jeg som stod bak filmer som Snowblind for eksempel)

Det var litt sånn, lavkvalitet over det, men fullt levbar.

Om dette er det samme vites ikke, men skal uansett sjekke den ut.

Lenke til kommentar

hjelper jo fint lite om filmen suger kuk i

utgangspunktet.

 

filmen får masse pr pga gratis nedlasting ->

filmen suger ->

ingen kjøper den på dvd ->

paramount bruker denne som et eksempel på at torrent ikke er noe løsning for fremtidige filmer.

Endret av ashmon
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...