Gå til innhold

Problem å opne excel filer office 2007


Anbefalte innlegg

hei, når eg brukar ikon på skrivebord enten snarvei eller filer som ligg direkte på skrivebordet,får eg feilmelding: Det oppstod en feil da kommandoen ble sendt til programmet. OK

Eg må starte opp Excel for å opne filene via der, men når eg opnar same fil via skrivebord/utforsker får eg feilmelding.

 

Gode tips???

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bruk en annen snarvei på skrivebordet, eller bare lag ny.

Har laga nye snarveier, renema filer :-(

Da har du vel renamet programfiler i hytt og pine i mappa der som office er installert. Da er det ikke annet å vente enn at det ikke fungerer.

 

Installer på nytt.

 

rename excel reknearkfiler, ikkje programfiler i office mappa, alle filer er enten rename i mine dokumenter eller på skrivebordet. Excel fungerer fint når eg opner ei fil når eg har starta opp excel, men så snart er bruker snarveg eller åpner fil fra utforsker får eg feilmelding.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Gjest medlem-82119

Regner med dere har støtte for de nye formatene som kom i 2007 og at dere har åpnet slike før. For å teste ut om det er program elelr filer kan dere legge inn openoffice og se om den åpner filene..

 

http://no.openoffice.org/

 

Ut over det så virker det som om en oppdatering til et antivirus har lagt inn en sperre for disse filene, kanskje på grunn av makro innhold eller noe.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Min post? Har da vært borti endel antivirus med egne office skannere og hvis en definisjonsoppdatering i antiviruset klusser til office beskyttelsen kan vel noe slikt skje. Har også fått varsler fra mange antivirus hvis jeg åpner officefiler med makroer om at de kan skade maskinen som det står.

 

GEnerelt så virker det som om det har blitt noe kluss med hvilket program de er knyttet til.

Klikk start, standardprogrammer, excelfilene som skal åpnes og se at de står tilknyttet excel.

 

Eventuelt, høyreklikk fila, velg egenskaper og åpne i.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t8fn5F

han må ta eierskap over sitt eget skrivebord. Slikt skjer når man bare kopierer fra en gammel maskin og til en ny maskin. NTFS rettighetene følger filene. Enkleste er jo å kopiere over på en FAT32 disk.

En litt vanskeligere måte er å opprette seg en ny konto på maskinen og flytte over de filene man trenger til den kontoen.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...