Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ah, shit.. mange systemprosesser krasjet (med feilmelding - tving lukking) om og om igjen hele tiden i dag da jeg skulle bruke telefonen, og problemet ble heller ikke borte etter å ha startet telefonen på nytt to ganger.

 

Fikk heldigvis hentet ut alle bildene, så tok jeg en factory reset. Funker som smurt nå, men irriterende at slikt skjer.

Lenke til kommentar

Nå, 6 mnd etter jeg kjøpte telefonen, holder batteriet mellom 2 og 3 dager som regel med mitt vanlige bruk. Trur jeg må ta en sjekk HELT uten juicedefender snart, for jo mindre jeg aktiverer der, jo lenger varer det. Nå klokker den kun ned cpu på idle, og styrer datatilkoblingen.

post-50678-0-45910200-1324578648_thumb.png

Lenke til kommentar

Kommer det en ny utgave av SII i starten av 2012? Har lest noe om det, men finner ikke noe informasjon om det på norske sider. Kommer den ikke til Norge?

Er vel snakk om at det skal komme en versjon med en liten spec bump og LTE. Altså Galaxy S II LTE. Spurte samsung tidligere i år, og de sa at den kom til å havne i norske butikkhyller i starten av 2012.

Er dette den versjonen med HD-skjerm (720p), eller blir den versjonen bare sluppet i Asia?

Lenke til kommentar

Da jeg var i kontakt med Samsung (begynner å bli en to-tre måneder siden) ga de meg bare info om den vanlige LTE-versjonen, altså den med samme oppløsning som vi sitter med i dag. SII HD LTE (den med 4,65" 720p skjerm) kunne de ikke si noe om på det tidspunktet.

Endret av xdye
Lenke til kommentar

Noen andre som opplever at innholdet i mapper detter ut? Har laget ei spillmappe hvor jeg har 19 spill liggende. Alle spillene er installert på telefonminnet. Ofte når jeg skrur av telefonen (eller dersom telefonen ufrivillig restarter) så tømmes denne mappa og applikasjonene blir liggende løst i "Programmer". Har slitt med å finne noe særlig via Google, men kanskje noen her vet om en løsning eller hva problemet skyldes?

 

Har 2.3.5 som ikke er modifisert.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

På julebordet brukte jeg opp batteriet på 7 timer, fikk akkurat ringt taxi før den slo seg av :whistle:

 

Det høres ut som et skikkelig kjedelig julebord.

 

Ikke nødvendigvis - det kan jo hende at saken ble oppbrukt på å ta endel spennende vdo ... whistle.gif

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...