Gå til innhold

Periodisk Faste (og en liten rant)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ok, har lest litt rundt på leangains nå og har bestemt meg for å teste.

Har bestemt meg for denne planen siden den passer meg best.

Noen som har tips til 3 måltider som gjør at jeg får i meg ca 3000cal daglig? Tenkte jeg skulle roe ned bukinga litt en stund.

 

One pre-workout meal

 

This is the most common setup for my younger clients that are still in college or have flexible working hours.

 

Sample setup

 

12-1 PM or around lunch/noon: Pre-workout meal. Approximately 20-25% of daily total calorie intake.

3-4 PM: Training should happen a few hours after the pre-workout meal.

4-5 PM: Post-workout meal (largest meal).

8-9 PM: Last meal before the fast.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

10 gram BCAA vil det si 75 tabletter med: http://www.proteinfa...kken-12068.aspx Høres jo sykt mye ut. Vil 40gram Whey Protein ha akkurat samme effekt? Vil det si f.eks. 72gram med http://www.powergym....products_id=161 (siden det bare er 65% whey protein og kun 85g av 100g er protein)

 

billig bcaa

Er dette produktet med bcaa av like høy standard\kvalitet som "Xtend" Martin Berkhan anbefaler ? Jeg vet at Xtend er tilsatt flere ting, men det bryr meg ikke, men vet du\dere om det fins forskjeller på disse produktene generelt sett(ikke bare mellom de 2 men generelt sett), er det f.eks mulig og kjøpe ett produkt med bcaa som er av en dårligere form eller av underlegen kvalitet ? Er det altså bare fritt frem og kjøpe det billigste bcaa man finner ?

 

Edit: Og hvordan har det seg egentlig at protein pulver ikke regnes som en del av spise fasen, protein må jo fordøyes så man bryter jo fasten på samme måte som med mat. Med unntak av bcaa da kanksje, det er lettere å forstå siden det er ferdig nedbrutt.

Endret av FullSpectrum
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg er for tiden vernepliktig (en av mange grunner til at jeg har blitt tilnærmet inaktiv på forumet), og finner dette med kosthold vanskelig. Her er det faste måltider i messen kl. 06:15, 11:00 og 16:00. Tidligere har jeg drevet med PF, og da har jeg fulgt en lignende modell som den Storken på side 1 i tråden sier at han har, nemlig siste måltid rundt kl. 22-23, og så første måltid rundt middagstider neste dag. Det funker dårlig her i Forsvaret.

 

Jeg kunne så klart startet fasten rundt kl. 16 (middag), jeg antar at de samme fateprinsippene gjelder. Men, ikke bare må jeg gå gjennom en fysisk og psykisk slitsomt arbeidsdag fra 06-16 uten mat, men jeg må kjøpe inn all mat selv på mitt ekstremt begrensede budsjett, og jeg har heller ingen måte å tilberede mat på utenom vannkoker.

 

Noen som vet råd, eller er jeg bare fucked?

 

Kan nevne at det går mye i norsk "husmannskost". Mye brødmat. Middag er vanlig norsk middag. Fiskekaker, kjøttboller, fisk, lapskaus, kyllinglår, etc. Lunsj er mye det samme. Jeg pleier å smøre meg kveldsmat i lunsjen. Frokost er som oftest 2 skiver med egg + en skive med peanøttsmør/leverpostei, og kvelds er seks skiver med peanøttsmør/leverpostei. Mye smør på alt(engangspakker med vita eller bremykt).

Lenke til kommentar

Kjøp deg eggkoker, så kan iallefall tilberede dette på rommet ditt. Ellers ville jeg nok vært litt forsiktig med PF i militæret da dagen fort kan ha stor variasjon. Blir det felt øvelse, så kommer maten når den kommer, ikke når det passer deg.

 

Gang kostholdet i seg selv, er det bare å lesse på med pålegg ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Lenge siden en post nå...

 

Men har endret min treningstil litt...

Fått i meg mere proteiner! :new_woot:

 

Skal vi see.. min dag nå er:

 

Energi drikk?(trust fra tn) 07:45

Jobb, 08:00-15:30

Lunsj,11:30-12:00(første måltid, 3 knekkebrød med pålegg, varierer, men SUNT!)

Kosttilskudd, 16:30, Creatin og bcaa(bcaa blander svæært dårlig,men men)

Trening, 16:30-17:30ca.. ( 1,4 l vann ca)

Middag etc, 17:30-19:00( i går, Proteinshake,kjøttdeig og spaghetti,siste måltid)

 

Dette kjøres Man,Tirs,Tors,Fre,Lør(noen ganger) og søn

Endret av noobeknife
Lenke til kommentar

Husk jeg prøver å gå ned litt..

 

Nei, du prøver å spare på fettet. Når du får i deg så få kalorier på en dag, så setter hjernen din kroppen din i svalbard-uten-mat-modus. Da sparer kroppen på fettet den faktisk har.

Kutt av 500kcal per dag, du. Det er som Doofen sier farlig å spise så lite som du gjør.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kan Pf brukes når man prøver å gå opp i vekt? Høres litt digg ut siden jeg blir så stresset av å skulle spise 5-6 ganger om dagen.

 

Ja! Leangains kan brukes ift både bulk, deff og vedlikehold. Også ideelt i en bulkfase om man vil legge på seg minst mulig fett og mest mulig muskler for det er verre å "overspise" i et 8 timers vindu.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...