Gå til innhold

Radiohead - The King of Limbs er ute


Left Blank

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er litt skuffa. Plata høres ut som en hybrid av The Eraser og Amnesiac, bare med mer kjedelige låter. Hvordan spor som Feral går gjennom kvalitetskontrollen er for meg uforståelig(Litt som Pulk/Pull Revolving Doors fra Amnesiac). Noen av låtene på slutten av plata er greie, som Give Up The Ghost og Separator. Resten er gørr kjedelig. Et stort steg ned fra In Rainbows spør du meg.

Lenke til kommentar

Det høres ganske "raw" ut og litt klipp og lim aktig, noe jeg faktisk liker. Det er mange album som er ganske polerte, mens her er det litt mer røft i kantene. Ellers så liker jeg enkeltelementer i sangene. De har diverse flytende synther / pads som f eks på Magpie som er dritbra. Feral er jo dritbra! Den bassen er ganske syk + bra melodi. Jeg syntes denne plata er mye bedre enn in rainbows, hvor jeg bare likte arpeggi sangen. De eneste jeg ikke liker på denne plata er Lotus Flower og Give up the Ghost...

Lenke til kommentar

Førsteinntrykk: MÅ høre på mer..

 

e: Etter andre gjennomlytting: MÅ fortsatt høres mer på! Mye satt allerede bedre, og liker den generelle stemninga og produksjonen på plata. Alltid mye detaljer å plukke i Radioheads låter, så jo mer jeg hører på denne (også), jo bedre og mer interessant vil den nok bli. Ser for øvrig ikke for meg noen "storlåter" ala Reckoner fra In Rainbows fra plata. Men mulig de(t) dukker opp også!

Endret av blade-bunny
Lenke til kommentar

Eg vart skuffa over dette albumet. Det er litt monotont og til tider kjedelig. Kom seg litt på slutten, men aldri det heilt store.

 

Tar nok litt tid å bli vant med albumet, men som ein umiddelbar vurdering vil eg nok rangere det nest sist, over Pablo Honey.

 

In Rainbows er etter min meining eit veldig sterkt album, difor er det ein nedtur at dei ikkje leverer noko betre.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Sier meg desverre enig i det som blir sagt her. Albumet blir for kjedelig og mangler høydepunkter og låter/partier som setter seg. Hørt gjennom fire-fem ganger nå, og selv om jeg må si at jeg liker det også, er det ikke noe som sitter godt og jeg vil høre på nytt. Men skal fortsette å lytte, det er jo tross alt Radiohead..

Lenke til kommentar

TKOL minnar meir om ei B-side frå In Rainbows med låter som ikkje fekk plass på albumet. Med kun 34 minuttar ville eg ikkje blitt overraska om det kom noko meir.

 

Enig, enig. Skal ikke ha for høye håp om noe nytt med en gang, men plata føles ganske B-side-aktig. De har blitt for vågale, men samtidig for lite vågale. Men den vokser fortsatt på meg..

Lenke til kommentar

Digger albumet. Liker hvordan de naa bare gir faen i klimaks og oppbygging for heller aa fokusere paa smaa teksturer og sounden som helhet. Merker ogsaa at det allerede begynner aa vokse paa meg. Et godt tegn.

Joda er enig i at det er fokus på teksturer, men jeg forstår ikke hva du mener med at de gir faen i klimaks og oppbygging siden sanger som Bloom og Separator har dritbra klimaks og oppbygginger:. :p

 

TKOL minnar meir om ei B-side frå In Rainbows med låter som ikkje fekk plass på albumet. Med kun 34 minuttar ville eg ikkje blitt overraska om det kom noko meir.

Litt urettferdig syntes jeg å kalle det en b-side. Med unntak av Feral så syntes jeg det er et solid egetstående album men som er mer subtilt og ikke helt samme fokusen som på tidligere album

Lenke til kommentar

Syntes det blir litt for forsiktig. Det finnes jo ikke litt trøkk i noen av låtene. Samme stemning jevnt over. Men tenker jeg kommer til å like det mer over tid. Hadde ikke forventet noe mer etter noen få lytt.

Det fine med Radiohead er at det stadig dukker opp noe nytt ved hvert lytt.

Det jeg ikke skjønner er hvorfor Thom ikke bruker stemmen sin mer. Han gjemmer seg for mye. synd, for han er awesome.

 

Neste Radiohead konsert skal jeg vurdere å ta med meg stol.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...