Gå til innhold

Jonas Gahr Støre avkledd.


pk2010

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Torp: Men hvis dette skal bli verdens mest inkluderende samfunn hvorfor legges det da vekt på en del eksluderende tiltak som for eksempel at det blir vanskeligere med familiegjenforening?

 

Gahr Støre: Ja, nå hakke vi skrevet noen sted at det skal bli vanskeligere med familiegjenforening

 

Torp: Strengere krav til.

 

Gahr Støre: Nei, Vi har sagt på underholdskravet, hvis du finner en ektefelle i utlandet som du vil ha hjem så vil vi at du skal kunne underholde vedkommende intil vedkommende kan være med å underholde sammen med deg, da må vi legge det på et nivå som er realistisk. I dag er det på 220000kr eller noe slikt no, minstepensjonister har 280, 220 synes vi er lavt, hvor mye det må heves det har vi ikke bestemt, det må vi se på med ekspertise som ser på slike ting.

Endret av pk2010
Lenke til kommentar

Ser du ikke selv at du tar feil, pk2010? Støre sammenligner to innvandrere med tilsvarende norske minstepensjonister, altså et par minstepensjonister.

Han sier ikke at noe om minstepensjonistpar.

 

Forøvrig så er det verdt å merke seg hans ekstreme iver etter å bytte ut den norske befolkningen.

Lenke til kommentar

Han sier det ikke rett ut nei, men det er jo helt tydelig at han mener det når han snakker om hvor mye to personer skal klare seg på i Norge. Hvis du ikke selv forstår det, så gidder jeg virkelig ikke å diskutere mer med deg.

Stemmer du Arbeiderpartiet? he-he. :)

 

Gratulerer med å dumme deg ut.

Takk Takk.

 

Velkommen til Verdens mest inkluderende samfunn he-he.

Lenke til kommentar

VEl, å misbruke en persons utsagn på denne måten er faktisk det laveste man kan synke i en politisk debatt. Dessverre er mange av de flinkeste politikerne offer for slike usle angrep, nettopp fordi motstanderne ikke klarer å slå de på andre måter.

Flinkest, sleipest, velg ditt ord.

Lenke til kommentar

Skal man felle norske politikere så må man bruke utradisjonelle metoder, holder ikke å ta de på noe de har sagt gjennom mediakanaler som er fullstendig kontrollert av de samme kreftene som holder illusjonen om dette såkalte demokratiet vedlike. Gahr Støre har en åpenbar agenda og den er folkemord, bytte ut etniske nordmenn til enhver pris.

 

Stemmer du Arbeiderpartiet? he-he. :)

Nei, jeg er medlem av Unge Høyre. Det betyr ikke at jeg må kverulere til tusen på ting som sier seg selv. Slikt holder jeg meg for god til.

K. Det virket som om du hadde en kake i denne saken.

Lenke til kommentar

Skal man felle norske politikere så må man bruke utradisjonelle metoder, ...

Ikke noe utradisjonelt med å ta ting ut av kontekst, pk. Ingen bedriver den sporten mer aktivt enn nettopp de politikerne du er ute etter å avsløre. Alt du oppnår er å spille ball på deres premisser.

 

“To be persuasive we must be believable; to be believable we must be credible; credible we must be truthful.” - Edward R. Murrow

 

Geir :)

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Vel, Det er kanskje bare en uheldig formulering av denne Gahr Støre, kan jo tenkes at alle disse innøvde frasene hans stokket seg litt. Uansett morsomt å se alle som skal beskytte dette undermennesket.

Skal medgi at dette kan tolkes til at det er snakk om et par minstepensjonister, men jeg valgte å poste uansett for å se hva slags reaksjoner jeg fikk.

 

Menmen, er det uansett riktig at innvandrere skal få det samme som norske minstepensjonister som har jobbet hele livet? Hvorfor denne ekstremismen og iveren etter å "jevne ut forskjellene" ? Hvilket endemål jobbes det for? Hva skal bli av det norske folk om dette får fortsette?

 

Gahr Støre er en ekstremt farlig mann. Oppfordrer alle til å se intervjuet på nrk, Gahr Støres Rabuleringer begynner fra 25 min og utover.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...