Gå til innhold

kamera i millitæret


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har til dags dato ikke hørt om et sted hvor det er forbudt å ta med kamera . Men bruken av det kan ha begrensninger i forhold til hvor og når og hva du har lov til å ta bilder av.

 

Et par ting vet jeg helt sikkert: Etter rekrutten kan du bruke fotokameraet så mye du vil i fritiden. I tjenestetiden har du (forhåpentligvis) hendene fulle av oppgaver.

Mitt Fuji Finepix som er to år gammelt var en drøm å ha med rundtomkring i felten. Kjøp en modell som ikke er så ny, så gjør det ikke noe om det går i stykker. Obs: Oppladbare batterier er et must!

 

Tips: Kjøper du et kamera som er ca i størrelse med et engangskamera burde det få plass i en sentral lomme på stridsvesten hvor det er både beskyttet og lett tilgjengelig.

 

 

Vær obs på at soldatene på velferden har kameraer og som regel brukbart utstyr. Velferden filmer og tar bilder av alt ifra øvelser til sosiale arrangementer (les: fæst!) Har du erfaring med filming, redigering og fotografering bør du si ifra.

 

Fortell meg til hvilken leir du skal til og/eller hva slags stilling du skal /håper på å ha og jeg kan kanskje fortelle deg mer.

 

Uansett: lykke til i militæret! Sanitet rocker!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...