Gå til innhold

Handle fra USA (og utlandet) - en hjelpende hånd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk takk.

 

Kunne kanskje vært en ide å ha med erfaringer fra bruker på av de forskjellige brukerene på SF som tilbyr proxy-tjeneste?

Kunne hatt det i spoiler tag feks?

Har linket til SF sin proxytråd, og da kan man heller gå gjennom der selv. Linket jo også til tilbakemeldingstrådene, så da er det ikke rakettforskning å se om noen har brukt han før eller ei. I tillegg slipper jeg å stå til ansvar for det som står i posten, kjipt hvis noen får problemer.

Lenke til kommentar

Takk!

 

Ja, er veldig fornøyd med Malford of London. Hadde problemer med å få gjennomført bestillingen min, så sendte han en mail, og fikk svar på cirka 15 minutter. Veldig hyggelig kar også.

Dette var riktignok kjøp av en vare og ikke som proxytjeneste, men han høster mye lovord på SF og han har jo noen fantastiske priser!

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...

Si du kjøper noe til 1000,- fra USA med gratis frakt. mva+ toll blir da ca. 350 kr. Wax skal ha 60 USD for å sende som pakke. 60 USD etter dagens kurs er ca. 360,- med andre ord lønner deg seg ikke å bruke han som proxy i dette tilfellet. hvis ikke du kjøper for et mye større beløp selfølgelig. men da er det jo også over 1000,- og da blir det mva og toll på det, hvis man ikke gjøre noe lurt, hmm

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...