Gå til innhold

Foo Fighters, Telenor Arena 24.06.11!


Hotel Papa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Forventer at den varer et sted mellom 2 og 3 timer, en vet aldri men i følge Dave så skal de alltid spille et par timer i alle fall, og det burde de nok holde når de er "alene" og ikke på festival som på mange av de andre gigsa i sommer.

 

Ellers hva angår set-listen så er det forskjellig, mye av det som ligger fra USA er konserter i små lokaler, og en må nok forvente at de gjør visse tilpasninger i stadionformat. En kan forvente seg at de i ihvertfall ikke spiller alt av nye albumet. Ellers kan en nok forvente en type greatest hits konsert med alt av de største hitsa (Monkey Wrech, All My Life, Best of You, Everlong, This is a Call, The Pretender og My hero er blant de som er 95% sikkre). Så kommer nok også en del annet, alt etter hvor lang tid de har. Jeg vil tippe vi feks får Aurora og Breakout. Det er lov å håpe at de spiller noen litt uvanlige låter og.

 

Med andre ord noe for alle. Synes det er fantastisk at bandet passer på å appellere til både de som vil ha greatest hits, de som vil høre litt nytt og de som vil ha noe mer uvanlig. Bare å glede seg :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Sangene går døgnet rundt, antrekk er klart og jeg klarer ikke vente med å stå og flashe tatoveringen i håp om at de kanskje får et miniglimt. (Selv om jeg tviler, "what if i say i will never surrender?" står med liten trykkskrift under kragebeinet, ikke den største du får tak i akkurat.)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
21.06 Copenhagen, Refshaleøen(?) Biffy Clyro and The Gaslight Anthem.

22.06 Stockholm Stadion. W. Biffy Clyro and Band of Horses.

24.06 Oslo, Telenor Arena. W. Kvelertak and Sahara Hotnights.

26.06 Helsingfors, Kalasatama. W. Biffy Clyro.

 

According to Live Nation.

 

 

Æsj! Mens svenskene får Biffy Clyro (!) og Band of Horses som oppvarmingsband så må vi leve med Kvelertak og Sahara Hotnights. Ikke at Kvelertak er dårlig og sånn, men svenskene vinner den!

Lenke til kommentar

Var drit at vi ikke fikk biffy ja, kvelertak er jo helt okay, men er et par andre band jeg heller ville hatt.

 

Men et spørsmål, aldri vært på telenor arena før, er det vanskelig å snike seg inn til ståplassene fra sitteplassene? Var litt for seint ute med billetter og fikk helt elendige plasser :hrm:

 

Husker under green day konserten ifjor på ullevål så var det ingen hindringer fra sitte til ståplasser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...