Gå til innhold

Sydney Australia, forslag til todo liste?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei. Bodde der nede i 5 månder i fjor, mye å gjøre!

 

Tipper du kommer til å gå rundt å se litt typiske turistattraksjoner som brua og operahuset i starten. Om du gidder å punge ut omtrent 1000kr kan du gå oppe på Sydney Harbour Bridge. Jeg synes det var verdt det mtp et par fine foto jeg fikk tatt!

 

Taronga Zoo ligger rett på andre siden av havna og er en grei opplevelse hvis du liker dyrehager. Ellers er det jo kjekt å prøve de forskjellige strendene. Bondi er ganske så crowded så jeg anbefaler Coogee.

 

Følg med på ticketmaster.com.au. Utrolig mange store artister som tar turen ned dit. Liker du elektronisk musikk er det et MEKKA av festivaler på sensommern!

 

Utenfor byen kan du jo dra å sjekke ut Sydney Olympic Park. Like ved ligger det et stort senter som heter Homebush DFO, fabrikkutsalg med tjukt av merkeklær til sykt lave priser.

 

Hvis du vil surfe og i tillegg er glad i å feste anbefaler jeg å bli med på en surfcamp. Du blir henta i buss i byen og kjørt et par timer nord for Sydney hvor det er opplegg fra fredag-søndag.

 

Anbefaler deg å ta turen til Surry Hills for å spise på diverse restauranter hvor de fleste nasjonaliteter er representert. Kyllingkebaen på hjørnet av Bourke/Cleveland St er sweet, det gjelder også en lunsj/middag oppe i Sydney Tower. Det er dyrt, men verdt det!

 

Bare si fra om du vil ha mer info. Er ganske rutinert på utelivet der nede og ;)

Lenke til kommentar

Se omegn. Katoomba i Blue Mountains (sett av en dag. Tog fra Central). Strendene Bondi (buss/undergrunn) og Manly (ferge). Mellom Harbour Bridge og Operahuset har du The Rocks. Overnatting i Sydney: Anbefaler Kings Cross området (Backpackers/Dorm) for god å utnytte reisepengene riktig. Gangavstand til sentrum (Operahuset, Botaniske, Harbour Bridge, Circular).

Lenke til kommentar

Takk for alle forslag,

hvordan er det med priser der nede?

Tenker hovedsaklig på klær og uteliv.

 

Takk!

Klær er nesten like dyrt som i Norge, derfor anbefaler jeg deg å handle på factory outlets. Utrolig mye gode tilbud der.

 

Det er en del billigere for alkohol der nede. Spesielt øl. Sprit har ca samme priser som i Sverige.

 

Likte best utestedene ved Darling Harbour. Litt mer classy, nye lokaler og grei kjønnsfordeling. Anbefaler Cargo. Det finnes et par OK steder i Kings Cross, som World Bar og Goldfish, men det er ganske shabby strøk på nattestid med prostituerte og litt narkiser.

 

Nede i byen har du The Ivy. Overpriset og alt for stivt utested. Three Wise Monkeys og Star Bar litt lenger ned i George St. er geniale!

Lenke til kommentar

Takk igjen for gode tips.

Jeg har for øvrig et lite problem som dere kanskje kan hjelpe meg med. Jeg skulle booke en leilighet med 2 soverom men det er desverre utsolgt overalt.

Trenger 2 soveroms sted fra 5 til 21 februar som ligger sentralt.

 

Noen forslag til bosted? Har funnet hotell til 35.000,-.

 

Takk!

Lenke til kommentar

Vi fikk ordnet et hotell som fungerer ypperlig. Det ligger rett ved Oxford street!

Litt offtopic, men er det noen som veit hvordan økonomiklassen på http://data.flight24.com/flights/qf6/ flyene er? Er det noe outlet for laptop lader?

Det er kun strømuttak på Business og First på Qantas sine fly (i hvertfall på Boeing 747). Setene er såvidt bredere enn på SAS sine innelandsfly her, og noe av den samme beinplassen. Skal love deg det er digg å ha seter ved nødutgangen på sånne flights.

 

Har selv flydd strekningen Oslo-Sydney med 50 minutt transfer i Bangkok, og skal love deg du blir stiv i beina! Gratis alkohol på flyene, så jeg satt å drakk meg i godformen til jeg sovnet, funker fjell ;p

Lenke til kommentar
Når du først er der nede, gjør som meg og tusenvis av andre, kjøp deg en billig flybilett opp til Cairns og dykk ved Great Barrier Reef ;)
Man skal ikke ha dykket mye for å bli skuffet av hva man får se under vann rett utenfor Cairns. Har truffet mange andre som også ble skuffet der. Om man drar til fx Ellis Island skal det være bedre.

 

Bodde på Y Hotel i Sidney. Sentralt og billig.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...