Gå til innhold

Anmeldelse: Battlefield: Bad Company 2 Vietnam


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Testet det et 5-6 timer og her er hva jeg kom frem til:+ Veldig god stemning- Alt for småe maps- Helikopter er bortimot umulig å skyte ned vist det er en god pilot som flyr det. - Lite "nytt" uteom maps.Jeg likte det ikke spesielt godt, og ville vel gitt det 4/10.

 

Du syns det skal være lett å skyte ned gode piloter? jaja...

 

L4r5, tror han mente fantastiske ja :)

Lenke til kommentar

Er enig med manglene som påpekes i artikelen. Har spilt dette en stund nå og er ikke spesielt imponert i forhold til vanlige BC2. Føles bare som en innsnevret BC2 satt til Vietnam.

 

Dette er spesielt dårlig:

Først og fremst tenker jeg på det mye mindre våpenutvalget samt utvalg av kjøretøy/helikoptre. Modifikasjoner på våpen er også innsnevret. Dette fungerer greit og balanserer ut klassene i favør av recon, men mindre variasjon bidrar det også til.

 

Reagerer også på hvordan klasserollene tukles med. Spesielt Recon som ikke lenger har motion mine, noe som gjør at de har liten mulig til lagspill og støttefunksjoner. Engineervåpenene (maskinpistoler PPSH/UZI etc.) er blitt fullstendig håpløse og eksklusjon av bedre sikter understreker dette bare ekstra. Når den eneste bazookaen du har tilgang på er en RPG-7 med tidenes tregeste prosjektil og bulletdrop fra helvette uten tracerdart mulighet, er det bare å finne frem blowtorch'en(nye repair gun). Du har hvertfall ikke lyst å møre på en medic, assault, tankser eller noe som helst annet i kamp med denne klassen, det er sikkert.

 

Dette er bra:

- Nevnte skille mellom recon og andre klasser tydeliggjøres.

- Huey helikoptre fungerer fint og er sårbare for vanlige våpen "håndholdte også", de har dog desverre en lei tendens til å bli et alt for lett bytte for tanksegranater på f.eks Battle for Hastings.

- Det virker også som om våpen som kan bemannes "stasjonære maskingevær på Huey båter o.l" har blitt balansert ut. Det oppleves f.eks som mye lettere å få kills fra Huey dørmaskingevær enn fra Blackhawk i BC2.

- Samme gode grafikk og mekanikk som tidigere.

 

Alt i alt ville jeg ikke anbefale oppgraderingen med mindre dere er spesielt sterke tilhengere av BC2. En langt mer tiltalende expansjon hadde i mine øyne vært å bygge på grunnlaget BC2 allerede hadde, med flere kart, våpen og kjøretøy (hva med baner med f.eks tankbuster-fly?). Spillet har allerede et problem i at alle unlocks nåes FORT. Hvorfor ikke legge flere opp mot level 50 i en dlc pakke???

 

I mine øyne er det i alle fall frustrerende at de velger å lage et kvasiseparat spill i stedet for å bygge på et allerede godt spill. Karakter: 6/10

Endret av ElderScrollsinisten
Lenke til kommentar

Reagerer også på hvordan klasserollene tukles med. Spesielt Recon som ikke lenger har motion mine, noe som gjør at de har liten mulig til lagspill og støttefunksjoner.

Motion mine? I Vietnamkrigen? På 60tallet? :huh:

 

For øvrig er jeg enig. Spesielt i biten om engineer-våpnene - de er håpløse. Og at amerikanske styrker skal løpe rundt med RPG-7V og ikke en M72 LAW som i det originale BF:V er jo til å grine av. SA-7 (NVAs varmesøkende missil) kunne vært greit å ha med også, forutsatt at det ikke var helt one-hit-kill på Huey. Til gjengjeld burde det blitt myyye vanskeligere å treffe Huey med tanksen og faktisk være mulig å drepe et menneske med 5-6 missiler rett i fleisen.

Lenke til kommentar

Liker dere ikke engineer våpen? Hahaha; uzi har blitt så mye kraftigere, spill på hc så får du se.hva mente anmelderen om hc server list bug? At det popper fram et par normal servere her og der?

 

Engineer klassen i dette spillet er knall spør du meg :thumbup: Gi meg M1 Garand så er eg klar!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvor skreiv jeg at jeg synes at det skal være lett å skyte ned gode piloter?

 

lett, nei. men mulig ja! uten Dart gun og det eneste "anti air" i spillet er assault rifle gjør det særdels umulig for det laget som ikke har helikopter.

 

Å skyte ned helikopteret må jo være noe av det letteste som finnes! Er jo bare å bruke LMG på den, så går den jo ned på et blunk! Lett måte å få poeng på.

Endret av Mr_Outjecti0n
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...