Gå til innhold

Den lille Mass Effect 3 Tråden [ingen spoilere!]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, ihvertfall midlertidig. Hun er jo trossalt en favoritt blant fansen.

 

Ashley er mye bedre. Hvem i helvete rusler rundt i vakuum med catsuit og en liten oksygenmaske? Hun skulle hatt den sorte DLC-rustningen som standard utseende.

 

Midlertidig... Kan du ikke ha henne som med i Squaden gjennom helle spillet?

 

Hvis ikke tar jeg og romance Ashley heller. Holder på med ME 1 og håper på å bli ferdig med ME 2 før ME 3 kommer ut.

Endret av Spreeky
Lenke til kommentar

Et litt OT spørsmål: Jeg spiller igjennom ME1 nå før treeren kommer ut, men har problemer med lyden. Den hakker på en måte, og lyden av skudd og stemmer forsvinner før lyden er ferdig. Det jeg mener er at når en squad mate sier noe, så hører jeg kun begynnelsen av det han/hun sier, f.eks. om Liara sier "The sooner we get off this frozen island, the better", så hører jeg kun "The so...".

 

Et annet eksempel er når jeg løper med Squad mates i ryggen. Da høres det helt forferdelig ut. Footsteps lyden krasjer liksom med hverandre, og det kommer plutselig "hi-pitched" lyder. Umm, sånn, "krrr" x)

 

Som nevnt så er det samme problemet med skudd. Det er ikke alltid det kommer lyd når jeg eller en squad mate skyter, og noen ganger fullføres ikke smellet.

 

Mass Effect 2 fungerer helt fint uten noen problemer. Har heller aldri hatt dette problemet med andre spill. Lydkortet er godt nok for ME1 også.

 

Hjelp :(

Lenke til kommentar

Hvordan låser man opp andre karakterer i demoen?

 

Kjøp recruit eller veteran pakkene.

Jepp, og de har gjort en justering (server side) som gjør at man nå lettere får mer sjeldne unlocks.

 

 

Forøvrig stenger de multiplayerdelen av demoen morgenen 5. mars (amerikansk tid). Hvis noen vil spille så er Origin-navnet mitt det samme som her.

Lenke til kommentar

Hva er forskjellen på

 

Mass Effect 3 /PC (2012)

 

Forventet utgivelse 09-03-2012, pris 329

 

https://www.coolshop...ass_effect_3_pc

 

og

 

Mass Effect 3 (Nordic) /PC (2012)

 

Forventet utgivelse 08-03-2012, pris 349

 

https://www.coolshop...ect_3_nordic_pc

 

Det kan godt hende jeg tar feil, men vi i Norge får vel Mass Effect en dag før resten av EU - hvertfall på papiret. Og på den siden du linker til ser jeg at Nordic Edition har release 8.3.12, mens den "vanlige" har release 9.3.12. Jeg tror ikke det er mer annerledes enn det egentlig.

Lenke til kommentar

Ok, vel, er det noen gode forhåndsbestillings "tilbud" ute å går da? På komplett blir man med i en konkurranse om å vinne en replica av et våpen fra spillet, nemlig M-8 Avenger Assault Rifle. I tillegg får man vel et våpen. Dette er hva det står: Pre-order and get access to the exclusive M-55 Argus Assault Rifle: Take Earth back with the M55 Argus Assault Rifle. Deadly at any range, the Argus fires quick-burst rounds to ensure ammo conservation and maximum accuracy. Pre-order today to unlock the versatile and lethal M55 Argus Assault Rifle. Pris: 349,-

 

Har sett flere tilbud hvor man får med kode til det våpenet.

Lenke til kommentar

Er det sånn at vi først kan spille den 9. mars? Ser at komplett planlegger å sende spillet ut 6. mars.

 

Må si jeg gleder meg stort. Har bevisst unngått å spille demoen selv om det var fristende. Skjønner ikke helt all syting om manglende RPG elementer, for det ble vel gjort ganske klart etter ME1 at action og "filmopplevelsen" ville være fokuset i spillene etter?

 

Det jeg ikke liker er måten man har fjernet innhold for å tjene mer penger. Det er jo ganske tydelig at Bioware eller i hvert fall EA ser på kundene sine som levende lommebøker og ikke mye annet. Jeg er også en av de som ikke kan fordra DLC, med mindre det er snakk om store pakker. Så store at de blir noe ala de "gamle" tilleggspakkene som mer eller mindre egne produkt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...