Gå til innhold

Bannetråden v3


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
N4K0 skrev (4 timer siden):

Banner Offen fordi det er like greit for dere alle at du dropper å kommentere og korrigere skrivefeilene til Sap og Låven.

Jeg vet at du bare vil hjelpe, men det har ingen hensikt siden ingen av dem vil ha hjelp og bare blir irritert av det.

Banner Off'en for å si videre til Nako for jeg vil ikke si at jeg ikke vil ha hjelp. Jeg liker det bedre når jeg ber om hjelp, enn at folk skal pirke uten tilatelse. Ingen av dere vil skjønne det andre jeg faktisk sliter med uansett. ??

En liten del av min livshistorie:

I min yngre alder, ble jeg altids hund kjeftet på av nesten alt mulig. Det ene med jente klærne, det andre hvorfor jeg stjal jente undertøy, det tredje er mer intens, vil ikke snakke om det her. Foreldrene mine spurte altids om hvorfor jeg gjorde det. Jeg hviste ikke engang selv om hvorfor jeg gjorde det jeg gjorde. Tiden gikk, og jeg ble eldre, hadde jeg mamma som verge, som ikke er så bra å ha. Det gjorde saken bare verre. Så kom den dagen at mamma bare tok ut 26000kr ut av min konto. Jeg sa til henne at jeg var langt nede, var så deppa og sinsforvirret, følte meg oversett av både onkelen min, mamma, jobben, skolen toppen av kaka eksen min. Mamma trudde sikkert at det hjalp å ta ut de forbannet 26000kr fra min konto. Hun spurte ikke om lov engang.

Så kom den dagen jeg flyttet til Midtbakken for meg selv for andre gang, sa opp jobben, og sluttet på voksenopplæringen, eksen min sa opp forholdet. Ba fylketsmannen om å si opp verge rolen til mamma. Herre gud det var en lettelse, en stor byrde ga slipp på meg.

Etter alt det jeg har opplevd igjennom hele livet mitt har formet det andre jeg sliter med. Det er vanskelig å beskrive hva det er. Prøver mitt beste, det andre jeg sliter med er at jeg har vanskelig med å fortå det andre sier. I noen tilfeller misforstår jeg ofte, i noen ganger føler at jeg at klarer ikke å stole hundre prosent på mine egne intuisjoner. Har altids følt meg som en kasteball, det er noe jeg hater å føle på. Det er noe jeg har neste har kjent på hele livet mitt. Liker heller ikke å bli oversett.

 

Der har dere en liten del av livshistorien min. Den er 10x større enn dette tro meg. Jeg kuttet den ned, gidder bare ikke å sitte skrive hele dagen på bare om dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...