Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Mitt største problem med SW:TOR er den dårlige variasjonen i oppdrag. Det MINST inspirerende i noe spill, er fetch quests, collect quest, og kill quest. Hvis jeg ser et quest der jeg må finne/drepe/samle 20 av noe som helst, får jeg spasmer. Så lenge du spiller singleplayer spill, slipper du (stort sett) dette. Men med en gang du spiller et online-spill med level-system, dropper kvaliteten på oppdrag noe voldsomt.

 

Jeg liker spillet når det oppfører seg som et Bioware-RPG, at du føler at det gjør har en mening. Men det er så ALT for langt mellom godbitene. Det meste av tiden løper du rundt å prøver å få tallet til å komme opp til 20, før du returnerer til oppdragsgiveren. Men av og til får du den gamle KOTOR følelsen, og da er spillet bra. Det er bare så synd at 90% av oppdragene er "20 av disse". Dette er ikke bare i The Old Republic, men i de fleste MMO, og det er hovedgrunnen til at jeg ikke holder ut lenge med MMOs.

 

Tror jeg kommer til å kjempe meg gjennom historien til hovedkarakteren min, for å se slutten (selv om en bekjent gav opp og så de på YouTube), og så får jeg ta en vurdering etter det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke store forandringene som i 1.2, men server transfer! Er det jeg gleder meg mest til hvis de lar meg overføre assassinen min fra bloodworthy... LFG tool ser også ganske kjekt ut, har aldri prøvd det i andre mmorpg men nå slipper jeg nå å spamme chat for grupper da. Blir det cross server warzones? Synes jeg har lest det en plass men er ikke sikker

Lenke til kommentar

Jeg bruker Logitech Performance MX :) Funker veldig fint for meg :)

Har den jeg også, passer perfekt i hånden min. men som sagt vil jeg ha en med knapper på siden, 1-12 slik som naga har, bare en litt større mus

 

Naga Epic eller Naga 2012 som har utskiftbare 'sidepaneler' slik at lillefingeren får mere hvile og de to dpi knappene er bedre plassert. Har både nage og naga epic, bruker bare epic med størst sidepanel.

 

http://www.getimba.c...a/overview.html

Endret av B-QL
Lenke til kommentar

Det er vel "drep x samle y" i de fleste mmorpg. Kan bare huske 1 quest i swtor der du må drepe x antall som ikke er en bonus quest. Selv har jeg ikke så utrolig mye problemer med det selv. Håper bare 1.3 kommer snart, gleder meg som en unge!

 

Alle quest i spillet er drep X quest. Jeg har bare sett 1 quest som ikke er det. Når du får et quest "plukk opp X gjenstander" så plasserer de bare 10 mobs foran den itemen som du må drepe. Derfor tar det ikke så lang tid å skjønne at hver quest i spillet er kill 10mobs q. Og statistisk sett så dreper jeg mest mobs der jeg må plukke opp items. Derfor er det ingen varisjon på questene. De er gørrkjedelige. Det eneste som er forskjellen er teksten i questen som forteller deg kill 10 stk eller puck up 3 items. Du vet fra erfaring du gjør samme drit på begge oppdrag.

 

Nei. Ingen mmo jeg har spilt(har ikke spilt så mange) som har så kjedelige quest som tor. TSW har f.eks 3 typer quest og du merker enorm varisjon mellom alle 3. En må du bruke hode, en må du bruke dine plattform skill og siste er vanlig pickup/kill quest. Men til og med de pickup questene er 100 ganger bedre enn tor. Eksempel når du skal gjøre en quest objective på en pc i tsw må du bruke den fysisk der du må bruke tastaturer ditt for å gå inn på de forskjellige menyer og skrive inn passord. I tor er det bare en museklikk på en pc og questen er ferdig. Herregud hvor simpelt og kjedeligt! Jeg har ikke brukt hode i et quest i tor.

Lenke til kommentar

Nå er jeg ikke helt enig, da de fleste oppdragene som sier du skal drepe X antall folk er *bonus* missions. Du må ikke gjøre de. det er valgfritt. Så der er jeg ikke helt enig :) Men ja, det er noen vanlige oppdrag som er drep antall, men jeg synes det var få. :)

Ja, men jeg mente ikke bonus-oppdragene. Men mer der du skal "aktiver 10 strømgeneratorer midt blant en masse fiender" og lignende. Legg merke til at jeg skrev "finne/drepe/samle" ting, ikke bare drepe x antall (se forøvrig posten til Suder over).

 

At alle andre MMOs har det, burde ikke bety noe. Jeg hadde håpet at SWTOR skulle bli annerledes, men det ser ikke slik ut. Jeg har prøvd flere MMOs, men har ikke holdt ut mer enn ca. 1 mnd. i hvert, nettopp av samme grunn. Jeg har fortsatt abonnement på TOR, men merker at jeg foretrekker andre spill hvis jeg kan velge (lastet f.eks. ned Arkham City for en billig penge i helga istedet for å spille TOR). Tror TOR var mitt siste håp når det kommer til MMOs.

Endret av Orwandel
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg skal begynne på trial-versjonen av spillet snart. Er det virkelig slik at jeg må bestemme meg umiddelbart for om jeg skal være light- eller darkside, eller kan jeg få lov til å si hva jeg vil i samtalene i spillet? Mener å ha lest at man med enten light- eller darskside-points kan kjøpe seg spesielt utstyr, slik at det lønner seg å holde seg til en "branch". Det høres jo fryktelig tåpelig ut, roleplaying-wise! :S

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...