Gå til innhold

Black Ops - kjappeste levering!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vet ikke hva som er kjappest, men jeg vet hvertfall at du ikke må finne på å bestille fra Elkjøp.

 

Hvorfor ikke bestille fra Elkjøp? Jeg bestilte derfra for noen dager siden og da jeg logget meg inn og sjekket status tidligere i dag, sto det sendt. Sendes som brev.

Lenke til kommentar

Har BARE dårlige erfaringer med Elkjøp, bestilte SC2 derfra. 2 uker etter spillet var utgitt, hadde jeg enda ikke fått det fordi det var utsolgt i butikkene, når jeg hadde forhåndsbestilt det. Det samme skjedde når jeg kjøpte WOTLK til wow for en liten stund siden, da kom det også 2 uker etter release.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja. Du får det på release. Men det har en mulighet til å komme på onsdagen. Jeg spurte dem og de sa at de sendte det ut på mandag. (Idag). Så om posten rekker å levere det over natta, så får du det imorgen :-)

 

PS. De som kjøpte på Steam kan begynne å spille 23:00 idag! :-)

 

Hilsen Celidog

Lenke til kommentar

Kjøpte min versjon på gamersloot.com. 350 for serial, men trenger ingen cover eller slikt, så er ok. Kjøpte også sc2 der og da tok det under en time å få key.

Desverre ser det ut som om jeg må vente 12-24 timer før de får inn nye nå, en det går fint da jeg ikke får tid til å game før imorgen kveld tidligst!

 

Poenget mitt er; Kjøpe serials på nettet (steam tar 60 EURO, disse tok 60 dollar, rofl) er genialt. Spesielt om spillet uansett legger seg inn på steam som feks mw2. Gjør dette det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...