Gå til innhold

legger butikkene inn hva som helst hvor som helst?


Gjest Slettet-T9cKWhDpN0

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-T9cKWhDpN0

vil begynne med at jeg likte prisguide før, men syntes at den har mistet seg veldig nå.

 

så til saken.

jeg så på eksterne harddisker i dag.

https://prisguiden.no/kategorier/harddisk

 

det var da faen så billig den første på lista var da. 0.08 kr/GB! så går man inn på den, trykker på linken til multicom og kommer hit http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:1864127;c:36142 da får man opp HAMA ANT.ADA. F-PLUG-F-JACK 90 (47519) enn hva faen det er for noe. det er ingen ekstern harddisk på 1tb i alle fall.

 

om jeg ser på resten av produktene i den kategorien så er det masse harddisker som koster veldig lite fra multicom. se her https://prisguiden.no/produkt/99581 som selvfølgelig ikke er harddisker, men annet rask jeg ikke ser etter.

 

når man trykker på linken til multicom til denne https://prisguiden.no/produkt/111605 så kommer man faktisk frem til den, bare at den går fra 101 kr til 797 kr.

 

jeg orker ikke ramse opp flere fra multicom.

 

har funnet en annen feil også. her er det noen andre som gjør det samme som multicom https://prisguiden.no/produkt/108299 og her https://prisguiden.no/produkt/108298

 

når jeg ser på xbox 360 så er ikke den nye versjonen der https://prisguiden.no/sok?sort=price&count=18&n=&order=asc&categoryId=43&price=&manufacturerId[]=130

men halo 3 limited edition xboxen er der. går man inn på den er det en link til cdon, og halo reach legendary edition, som ikke er noen xbox 360.

 

multicom vet jeg ingenting om, men de virker for meg useriøse om det er de som legger inn disse linkene. herregud jeg ser etter ekstern harddisk ikke kammo PSP taske. CDON har jeg hatt inntrykk av som seriøse, men det må jeg kanskje revurdere nå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...