Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
skaftetryne32 skrev (1 minutt siden):

På hvilken måte hjelper et negativt fokus ? 

Det heter vel at "all reklame er god reklame". Jeg tror klima-demonstranter forstår at ingen klima-fornektere vil komme til deres side om demonstrantene ødelegger for dem. Demonstrantene kan likevel mene at saken fortjener større fokus i media og befolkningen generelt.

Lenke til kommentar
Delvis skrev (1 time siden):

Thunderbird vil at vi skal  donere. Greit nok, tenkte jeg skulle donere kr200.
Men hvorfor i huleste krever de at gateadresse må oppgis? Hva skal de med det?

Ved donasjoner som er fradragsberettiget i enkelte land må de kanskje ha en viss kontroll mot misbruk. Krav fra myndighetene kan det være.

Lenke til kommentar

Folk som absolutt skal kommentere hver gang de har gjort ett eller annet som de mener kan hjelpe noen andre. For min del er det ikke så forbanna viktig å fortelle folk jeg kjenner når jeg for eksempel skulle tømme en henger full av ved for noen dager siden. Men han som fikk tømt hengeren sin var selvfølgelig klar over hva jeg hadde gjort, og kan sikkert ha nevnt dette for noen andre. 

Men hvis noen andre for eksempel skal rake sammen litt gammelt løv / kvister og sånn, så ville neppe noen andre lagt særlig merke til hva de har gjort. Med mindre de absolutt skal nevne hva man har gjort til flest mulig, så snart man får muligheten. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Rune_says skrev (På 17.4.2024 den 7:30 AM):

Aksjonister som stenger E6 og lign.

De tenker ikke på ambulansen de evt blokkerer, hjemmehjelpen de blokkerer etc

 

skaftetryne32 skrev (På 17.4.2024 den 9:58 AM):

Jeg skjønner ikke hvordan de får seg til å tro at de hjelper saken sin, tvert i mot så risikerer de å skape en uvilje mot saken deres, skjønner ikke hvordan de tenker. 

 

BadCat skrev (På 17.4.2024 den 2:32 PM):

De tenker ikke og følger bjellesauen som leder vei.

 

skaftetryne32 skrev (På 17.4.2024 den 3:29 PM):

De greier neppe å endre på synet til de som allerede ikke tror på saken deres, jeg vet ikke hvilken sak dette refererer til, men jeg mister sympati for deres sak når klimaaksjonister f.eks prøver å ødelegge kunst som har ingenting med saken å gjøre, det er bare meningsløs vandalisme. Det er så mye annet de kunne gjort som har faktisk nytte, søle ut potensielt giftige kjemikalier for miljøet er en selvmotsigelse.   

Helt enig. Det er så ekstremt dumt og destruktivt. Det aller verste er egentlig dem som sperrer trafikken siden dette kan koste liv, men dem som prøver å ødelegge kunst irriterer meg på et veldig basisk nivå, de fremstår som anti-menneske, anti-kultur, anti-sivilisasjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...