Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
:utakt skrev (46 minutter siden):

Den stemmen skal du ikke høre på. 

Det kan sikkert være grunner til å velge å ikke ta en jobb, men ikke den grunnen. Det er ikke lov. 

Arbeidsgiver ville ikke tilbudt deg stillingen hvis de ikke hadde troa på deg. Hvis du vil ha den, så ta den! 🙂

Jeg vet ikke om jeg vil ha den fordi jeg vet ikke om det blir for voldsomt og om jeg er for redd for å takle det. Jeg tror jeg ville vært mer fornøyd med en stilling som er mer på medarbeidernivå, jeg føler at jeg ikke er helt der enda at jeg er klar for avdelingslederjobb og føler at nesten 60% stilling blir litt i overkant for meg å starte. Så mer for meg å starte i 20-30 % og jobbet meg gradvis og rolig oppover. Har jobbet som avdelingsleder før og over 100%, men det var jo før jeg opplevde det som ga meg PTSD, jeg var mer robust da. Nå føler jeg mer så skjør, ubrukelig, udugelig, og livredd. Hvordan skal _jeg_ få til dette, når jeg de siste dagene ikke engang får meg til å gå på butikken. Begynner i så fall i neste uke, så jeg må gi et svar seinest fredag på om jeg vil. Skal ringe behandler imorgen og drøfte. Føler meg totalt overveldet av noia, skulle ønske jeg følte meg lykkelig og glad, i stedet for redd og lei meg. Droppet jo å ta tlf tidligere når han som intervjuet meg på mandag ringte idag for jeg skjønte jo at de skulle tilby meg jobb, så jeg håpet at jeg bare kunne ghoste meg ut av dette "woops tok ikke tlf gitt så synd at stillingen gikk til noen andre". Så fikk jeg dårlig samvittighet og ringte opp igjen men jeg endte jo opp med å bli helt stille i tlf og ikke ane hva jeg skulle svare men sa jeg måtte tenke på det 😩

Lenke til kommentar

@GiaMahan Må bare skrive under på det @Mechablast skriver her. Det er normalt, og fullt forståelig, å være nervøs og usikker for en ny jobb, kanskje ekstra mye etter det du har vært gjennom og fortsatt jobber med, men du får ikke lov å tenke at du er "ubrukelig" og "udugelig". Det er du ikke. :) 

Det er vel ikke et vakuum dette her heller. Du skal jobbe sammen med noen. De vil at du skal lykkes. Var det ikke denne stillingen der du var åpen om utfordringene på intervju også? Da vet de jo. De tror på deg. 

Tenk at det kommer til å gå fint. Skummelt i starten, bedre etter hvert. Det blir bra. 

Og hvis det likevel ikke skulle funke. I starten har man gjensidig, kort oppsigelsestid. Det er ikke bare for at arbeidsgiver skal kunne se om du passer til rollen eller ikke, det er også for at du skal ha mulighet til å slutte hvis jobben ikke passer for deg. Det er en gjensidig greie det der. Det er lov å benytte seg av den hvis du vil. 

Lenke til kommentar

Takk for hyggelige og støttende kommentarer, :utakt og Mechablast. Sov ingenting i natt, har bare fullt tankekjør. Ser for meg at jeg kommer til å takke nei, angre jævlig fordi alle rundt meg synes og forventer at jeg burde takke ja til dette og at jeg roter bort en bra mulighet, selv om jeg ikke er motivert for å møte mer frykt nå. Har heller ikke samvittighet til å gå inn i en stilling hvor jeg ansvar for andre og ikke fikser meg selv engang. Satan, jeg hater den forbaskede PTSDen min og alt den fører med seg, den er så irriterende, føler meg helt alene i verden. Med en usikker situasjon med tanke bolig fremover aner jeg ikke hvordan jeg skal takle alt fremover. Med min flaks ender jeg vel opp med å ikke ha verken tak over hodet, og sikkert inn i ufør fordi jeg ikke får til noen ting :(

Lenke til kommentar

Leit å lese at du har det så vanskelig, @GiaMahan. Å få et jobbtilbud skal jo egentlig være noe positivt. En kombinasjon av glede, spenning og litt frykten for det ukjente. En "god" kribling i magen. Du søkte på jobben, så jeg tror det er noe i deg som egentlig har lyst på den? 

Sitat

Med min flaks ender jeg vel opp med å ikke ha verken tak over hodet, og sikkert inn i ufør fordi jeg ikke får til noen ting :(

Dette er sykdommen som snakker. Det kommer ikke til å gå sånn. 

Det er du som avgjør om akkurat denne jobben er riktig eller ikke. Men om det ikke blir denne jobben, så blir det en annen. Når det passer bedre. 

Lykke til, uansett hva du bestemmer deg for denne gangen. Det ordner seg!

Innboksen er åpen hvis du vil få ned noen tanker. Så lar vi denne tråden gå tilbake til generell surmuling. :) 

Lenke til kommentar

Det å bli eldre.... Joda. Klokere blir man. Men kroppen blir mer følsom. Man må pisse oftere. Dagen derpå etter en fest føles som dommedag. Man er mer følsom for smerter og ymse. Trenger mer komfort i hverdagen. Får sære vaner man blir "avhengig" av.... Hmmm. Var de noe mer da? Lesebriller !!! Fy faen... 36 år og behov for lesebriller. Skal vi se. Det var vel det. ^^

Lenke til kommentar

Omikron. 

Jeg har en gammel bekjent som har brukt de to siste årene til å spre antivaksine-greier på Facebook. Jeg kjente han som en normalt oppegående fyr, men i løpet av pandemien har det tydeligvis tippa helt. Han tror på alt. Alt. Uansett hvor sinnssykt det er, så lenge det ikke står i avisa,  men kommer fra en eller annen obskur nettside ingen har hørt om, så er det den eneste sannheten. Det er microchips og giftsprøyter og alle vaksinerte skal dø snart og Bill Gates er satan og Trump er verdenshersker og generelt fullstendig pling i bollen. 

Nå skal han vel få omikron, med forløp som en middels forkjølelse, og bli enda mer kjepphøy på teoriene sine. 

Topp. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
_Vegard skrev (20 timer siden):

Alt tar så jævlig lang tid når man har ME/kronisk fatigue


Har ikke ME, men har en annen sykdom som gjør nokså mye av det samme. 

Man går fra å være nokså oppegående, aktiv, og med potensial i livet, til og knapt kunne klare det hverdagslige. Plagsomt og måtte bruke 3 uker på noe som normalt skal ta en dag. 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
anon_83104 skrev (9 minutter siden):


Har ikke ME, men har en annen sykdom som gjør nokså mye av det samme. 

Man går fra å være nokså oppegående, aktiv, og med potensial i livet, til og knapt kunne klare det hverdagslige. Plagsomt og måtte bruke 3 uker på noe som normalt skal ta en dag. 

Jeg har ingen slike sykdommer som jeg vet om, men jeg bruker mange uker på ting som tar timer.
Jeg kan jobbe 12 timers dager, hvor minst halvparten er kjøring, men når det kommer til å jobbe hjemme så blir jeg sliten i hodet.

Lenke til kommentar
Dubious skrev (På 10.1.2022 den 16.11):

https://www.nrk.no/vestland/ny-regel-gjer-at-dansk-legepar-ma-pakke-og-reise-1.15799860

Politikere, idioter hele gjengen.

Her mangler vi leger, og nå skal de kaste ut 2 stykker på grunn av elendige regler. 

https://www.nrk.no/trondelag/gebyr-til-leger-som-skriver-ut-bla-resepter-i-strid-med-loven_-gar-utover-pasientene_-mener-lege-1.15810765

Politikerne vil tydeligvis ikke ha fastleger.

Sitat

 

Fra 1. januar ble det innført en ny ordning. Den går ut på at leger kan få gebyr hvis de skriver ut medisiner på blå resept på feil grunnlag.

Legene vil altså personlig stå økonomisk ansvarlig.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...