Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dubious skrev (7 timer siden):

Ingen online-tjeneste?

Mange legekontor er fortsatt på 90-tallet.

På mitt legekontor kan man kontakte resepsjonen per mail, i tillegg til e-konsultasjon og tlf. Sjeldent problemer å nå frem på tlf, men hvis det er litt kø på tlf, får man valget mellom å vente eller at man kan legge på og bli oppringt på det nummeret man ringte fra slik at man kan gjøre andre ting i mellomtiden. Uansett går det som regel raskere på mail, pleier å få svar på mail minutter etter.  Enten kontakter jeg resepsjonen spesifikt for ting som kun angår de på mail, eller så spør jeg de om de få fastlegen/en lege til å ringe meg om når han/den legen som er tilgjengelig, har anledning. Hvis man har anledning til å bytte legekontor så bør man vurdere det. Det er jo helt håpløst å forholde seg til et legekontor hvor det er dårlig tilhengelighet, vanskelig å nå frem, vanskelige folk i resepsjonen osv. Skjønner at det kan irritere. 

Lenke til kommentar
Dubious skrev (1 time siden):

"Pig" med Nicolas Cage kommer på kino i Norge 14. januar.

Filmen har vært tilgjengelig for nedlasting siden juli 2021.

Helt sikkert noen som kommer til å se den, uvitende folk som tror den er ny. 

Det er som i gamle dager dette! 

Husker jeg så School of Rock på et fly, og da jeg kom hjem fra ferie så jeg reklame for "School of Rock, kommer snart på kino"

Lenke til kommentar

Kino er dødt, Uten tilskudd hadde det vært stengt for lengst i Norge. Håper det blir lagt ned. Uten tilbud kan man heller ikke gå glipp av noe. På sist LotR-marathon var det under 10 mennesker i salen og ingen sa noe i pausene. Det var ingen eller få Covid-restriksjoner da. Kinoens dag var nitrist i fjor. Noen få unger i følge med voksen. Nesten ingen ungdom eller voksne på visninger for eldre målgruppe.

Endret av BadCat
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...