Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sånne "3 for 2", "3 for 100".. tilbuder. Problemet er at det blir ofte for mye eller du glemmer bruke det før dato går ut.

Og at jeg alltid ser etter å ha postet, at der er en pissefeil som jeg må redigere, og da får du den stygge linja under her.

Endret av Delvis
Lenke til kommentar
Delvis skrev (42 minutter siden):

Sånne "3 for 2", "3 for 100".. tilbuder. Problemet er at det blir ofte for mye eller du glemmer bruke det før dato går ut.

Og at jeg alltid ser etter å ha postet, at der er en pissefeil som jeg må redigere, og da får du den stygge linja under her.

Også irriterende når det bare er lokketilbud og du sparer minimalt. 

Men noen av de er bra, da. 

Lenke til kommentar

Syntes også det var fint med pizza greier på en eller annen butikk.
1 for 25
2 for 20
3 for 45 (25+20)
4 for 30

Ettersom de hadde fast pris på 2 bakevarer for 20kr og 4 bakevarer for 30, og pizza-greien ble regnet som bakevare, men samtidig priset høyere alene enn tilbudsprisene de kjørte for to.

Lenke til kommentar
Budeia skrev (1 minutt siden):

Det er ganske logisk, basert på at teststasjonene fører direkte til tiltak og vaksinering. Men vurderer altså ikke å gjøre noe lignende selv. 

Det er ikke logisk å ikke engang vite hva de angriper før angrepet..
De må ha gjort ca 0 sekunders research før de gikk til ett koordinert angrep på noe de ikke viste hva var..

Skal man angripe noe, så vit nå i det miste hva man angriper, det var kanskje bare flaks at det var en teststasjon og ikke en barnehage..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Budeia skrev (12 minutter siden):

Angrep er litt sterkt sagt, når det heller var i kategorien hærverk på skilt. Nedklipping av skilt, som han ikke engang fikk til å utføre. 

https://www.nrk.no/vestland/vaksinemotstander-pagrepet-for-skadeverk-pa-teststasjon-i-bergen-1.15798220

Tror forøvrig dere to snakker om to ulike hendelser. Jeg snakket dog med begge hendelser i hodet, altså også den i Bergen. Skjedde noe i England også:

https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=81485

Her følte de ansatte på testsenter seg truet av vaksinemotstandere. Det er overhodet ikke OK. Man driver ikke å stormer inn på denne måten. Uansett hva man mener om vaksine. 

Lenke til kommentar
GiaMahan skrev (4 minutter siden):

Det er det minste bra Budeia.

Vel, ut fra en totalvurdering er jeg dame og sånn :) Slike små hærverk som er gjort i affekt, virker bare klossete og det tar sparepengene til mannen. Forsøk på nedklipping av skilt, hallo... Men viser litt av sinnet og frustrasjonen i befolkningen. 

Lenke til kommentar

Det er den GiaMahan linker til jeg tenkte på også, de tok seg inn med makt og ødela utstyr.
Småbarn ble til og med tatt med på angrepet.
Var vel kanskje 50stk som ikke engang viste hvor de var, ettersom de trodde de angrep en vaksinasjons-stasjon.

Og hvem med vettet i behold tar med 4-5 åringer på en slik aggressive protester/angrep?
Dette var ikke gjort i affekt, dette var planlagt, i den grad at de planla hvor de skulle være, men ikke hva det var der..

Nedklipping av ett skilt er bagateller ja, men når de ansatte rømmer av frykt og utstyr blir tatt og ødelagt så håper jeg du er enig i at det går for langt.

Så har man jo flere andre faktiske angrep, f.eks brannbombe kastet mot ett testsenter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Kjøleskap skrev (52 minutter siden):

Favoritten min er Obs sin 18 sjokomelk for 120.

Hvor mye koster en enkelt melk? Kan ha en funksjon hvis de slipper å kaste mange sjokomelk. Men så er det kunden sitt perspektiv da. Jeg er ikke alltid i stand til å vurdere om noe er et godt tilbud, hva med dette..

"Du får dessuten 40% rabatt på bilvask når du kjøper vårt vaskehefte "5 for 3" som selges på alle våre stasjoner med Norgesvask."

Her har de forsåvidt regnet ut for kundene at tilbudet gir 40% rabatt, men det kan likevel være en felle der. Et sånt hefte må dessuten brukes flere ganger for å lønne seg, det vil si man må huske å bruke det igjen. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

De fleste som er gift eller samboer eller er "bedrestilt" tror ikke et øyeblikk på at 40 prosent av privathusholdningene i Norge består av EN person, og at det er derfor de ikke klarer å betale strømregningen, og derfor det er så mange som fortviler nå. De har ingen å dele den med.

Irritasjonen ligger i at politikerne ser ut til å tro at 90% av Norge er samboer eller gift og kan levere halve regningen til en samboer.

De som leier ut hybler i kjelleren INKL strøm, får ikke ta igjen noe av leietaker, og ender opp med hele regningen fra måleren selv. Grunnen til at de har inkl strøm er at de vil spare penger på å ikke montere en eller to målere til, evt med tilhørende ekstra avgifter og moms.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...