Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
frohmage skrev (2 timer siden):

At folk bruker ord i en helt annen mening enn det de betyr. Som at populisme betyr opportunisme, forfordelt at man har fått en fordel, eller bjørnetjeneste en kjempetjeneste.

Løsningen er å skrive enklest mulig, unngå ord hvis man er usikker på betydningen. Man avslører fort at man ikke har peiling på det man diskuterer om, når man bruker fremmedord feil. Og om en selv forstår meningen av enkelte uttrykk gjør ikke nødvendigvis alle andre man diskuterer med, så det lureste er enten å skrive enkelt eller forklare uttrykkene man bruker. På den måten kan ens budskap nå flere og man diskuterer på en måte som inkluderer flere i en diskusjon. 

Lenke til kommentar
Skurupu skrev (5 timer siden):

Det irriterer at det ikke er lov å kjefte på fremmedes barn. Det synes jeg burde bli sosialt akseptert, til og med oppfordret.


Forstår ønsket. Er ikke helt enig i å kjefte på barna, men gjerne på foreldrene deres. Eller snakke til dem. Kjefte kan/vil ikke jeg, men er veldig fór en utbredt oppfordring/popularisering av å snakke til rette foreldre, med barn som oppfører seg veldig sånn uoppdradd. 

Lenke til kommentar

Jeg leser mye rart i avisen. Jeg bryr meg null om hva som hender med meg selv her i verden, men må ikke plage sårbare mennesker, flyktninger og eldre, frata dem støtte og hjelp uten å tilby dem et alternativ. Folk som gjør dette lever ikke på den samme planeten som meg. 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
26 minutes ago, Dubious said:

Korona ditt, og korona datt.

Hver eneste dag så er det noe om korona på førstesiden.

Jeg har sluttet helt å lese nyheter på grunn av dette. Er så kjedelig.

Hadde de i det minste skrevet om hva som faktisk betyr noe, som helse og økonomi i de hardest rammede områdene. Det bryr meg midt i ræva hvilke land som er "røde", eller hvor mange fester det var i Oslo i helgen.

Endret av Skurupu
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Skurupu skrev (12 timer siden):

Det irriterer at det ikke er lov å kjefte på fremmedes barn. Det synes jeg burde bli sosialt akseptert, til og med oppfordret.

All den tiden det oftest er pga at barnet kanskje har ADHD og kanskje foreldre er skeptiske til å gi barnet amfetamin? Tenker det om det er barn som er aktiv masete ++

Unger er masete pga mye rart, jeg har lest om dette, og barn kan bli bråkete feks når de er blant ukjente er stresset eller usikre, dette er deres måte å avreagere på.

Det behøver ikke bety at barn ikke har oppdragelse. Det går å dressere de minste, men det er barnemishandling.

Farmora til kameraten min er av den skolen. Barnet gråt ved matbordet, svar barnet måtte sitte igjen ved matbordet alene i barnestolen hele natten.

Etter det gråt aldri barnet ved bordet lenger, men barnevernet ble jo kontaktet...

Årsaken til at barn var så veloppdragen i gamle dager, var jo at det vanket juling. Frykten for kjepp, pisk både i skolen og hjemme. Husk læreren pisket barna med spanskrør for alt mulig, Pink Floyd har tilogmed skrevet en sang om det. Tenk deg stakkars han med dysleksi, kan ikke ha vært greit.. pisk for hver feil i lesning.

Idag er det jo heller creepy om et barn er mistenkelig rolig og introvert, asosial.

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

https://www.nrk.no/vestland/brannvesenet-fekk-ikkje-beskjed-om-smadra-bil-i-tunnel_-_-me-kunne-vore-der-pa-ti-minutt-1.15591930

Det lokale politiet var på plass 42 minutter etter at de ble varsla...
Brannvesenet sier at de kunne ha vært der på 10 minutter, om de hadde blitt varslet.

Så, om du trenger hjelp, ring brannvesenet eller ambulansen,
Gi faen i å ringe politiet, for de vil ikke komme å hjelpe deg uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...