Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

At folk godt ute på høyresiden fornekter at menneskeskapte klimaendringer er en enorm utfordring, fordi ideologien deres ikke tillater et problem som er så stort at det må løses gjennom et globalt samarbeid på tvers av nasjoner. Og de har ikke nok selvinnsikt til å se hvordan ideologien deres påvirker måten de velger ut sine alternative kilder eller tolkninger på.

Alltid trist med mennesker som ikke greier å se nøytralt på statistikk og kilder men lar ideologien sin komme i veien. Heldigvis er det ikke slik de fleste gjør, da de fleste ikke er så langt ytre høyre. 

Endret av PgUp
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Morromann skrev (På 6.7.2021 den 9.06):

Bor du i et borretslag? Det skal være lover mot slikt, enten mot å røyke på balkongen i det hele tatt eller i det minste mot å blåse i en retning hvor det er til sjenanse for naboer.

Tvert imot så kan det være røykere som er beskyttet i en slik situasjon. Jeg vet noen BRL har tatt det inn i vedtektene sine men om det noen gang går til rettsak så vil gjerne røykeren vinne. Nylig vant feks en røyker en sak mot et BRL som ville forby røyking inne i leiligheten sin. Saken endte med at det var BRL som var ansvarlig for å gjøre leiligheten hans bedre isolert slik at røyklukta ikke sivet inn til naboene. 

Om du derimot kan vise til belegg for påstandene dine i lovverket eller rettsdata så er jeg veldig interessert i å kunne forelegge det for styret i mitt BRL... 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Rulletekst på film.

Hvilke andre produkter kommer med en lang liste over nøyaktig hvem som var med å lage produktet, og hvilken rolle de hadde i produksjonen? Hele TV- og filmbransjen virker som en diger runkering av selvforhærligelse.

Det verste som finnes er navn på skuspillere/produsenter/regisører som ligger oppå filmen de første 5 minuttene. Legg i det minste alt slikt helt på slutten slik at det kun blir for spesielt interreserte.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Sitat

I løpet av sommeren skal de aller fleste av oss få tilbud om vaksine. Vi trenger flere frivillige til å hjelpe oss med praktiske gjøremål. Vil du bidra? 

Skal gjerne være frivllig, etter at jeg har fått vaksinen.
Ingen i min aldersgruppe har fått vaksinen i min kommune. (Under 40)

Lenke til kommentar
Delvis skrev (5 timer siden):

En politiker har kommet med et intressant forslag.
Vil gi p-piller til måker.

Burde jo gis flere til mennesker også mener jeg.

 

Det er satt i gang et forskningsprosjekt på å gi p-gelé til menn, altså hormonell prevensjon. Dette kan jo bli interessant, og ikke minst har de en ekstra måte å beskytte seg mot å gjøre kvinnen gravid hvis det viser seg at p-geleen har ønsket effekt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

De som mobber andre på nett for alt de kan finne på. Er ikke på fora for å ha det hyggelig men for å mobbe og sjefe. Kontrollfriker. Heldigvis langt fra de smarteste. De smarte mobber ikke.

Lenke til kommentar
10 hours ago, Dart said:

De som "ikke stoler på media" men stoler på internett-mediet, det største og mest stinkende søppelspannet som er funnet opp.

Nå tuller du fælt. Akkurat som bøker er innholdet på nett på en skala mellom verdifullt og verdiløst. Det hjelper ikke å gå verken til et bibliotek eler surfe WWW hvis man ikke vet hva man skal se etter. Som alt annet er resultatet opp til brukeren.
 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
BadCat skrev (56 minutter siden):

Akkurat som bøker .....

Opplys meg om de viktigste likhetene mellom internett og bøker.

F eks har jeg aldri hørt om en bok som kan endres hver dag.

Lenke til kommentar

Dagbladet har begynt å sette inn video og bilder fra fullstendig irrelevante saker i artiklene sine.

https://www.dagbladet.no/nyheter/drepte-konas-familie-i-jakt-pa-nazigull/73997087

Ganske horribel sak. Dagbladet velger å sette inn en viral video om en leopard.

https://www.dagbladet.no/meninger/retten-til-ikke-a-bli-motsagt/73996706

Kommentar om ytringsfrihet. Dagbladet setter inn videosak om Kim Jung-un fra i fjor.

Endret av Dragen
Lenke til kommentar

Det er en slags form for "mersalg". De forsøker å sikre en klikkeloop ved å forberede hjernen på at det snart skal klikkes. For 25 år siden måtte man vanligvis tibake igjen til en frontside eller portal for å komme til neste sak, mens nå er all fokus på at du skal loopklikke og trigge en "uendelig" serie med reklamevisninger.

Jeg foretrekker den gammeldagse metoden hvor det kun var relevant info og relevante lenker inne i en sak. Desverre er det dålig for profitten, så derfor får man en total overveldelse og klikking i loop.

Dette kommer til å bli mer og mer intenst for hvert år Internet eksisterer.Før var Internet en dugnad, men nå er det "strictly business"-

Før hadde folk hjemmeside fordi det var gøy å lage og artig å ha, mens i dag skal "alle" være influencere som skal tjene hundretusener og millioner for å vise seg f rem på nett.

Endret av BadCat
  • Liker 2
Lenke til kommentar
1 hour ago, Dart said:

Opplys meg om de viktigste likhetene mellom internett og bøker.

F eks har jeg aldri hørt om en bok som kan endres hver dag.

Sophie Elise skriver jo bøker om dagen, samt sjamanen Durek, så du er ikke akkurat kremen av pleb-samfunnet i 2021 av å lese bøker. Innholdet i en bok trenger ikke å endre seg hele tiden for å være dårlig, det holder med at boken er statisk dårlig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...