Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

folk som klager og sutrer over hver minste lille ting. For eksempel hva som går på TV eller at det ikke står noe mer "spennende" i avisen. Eller what ever bullshit som irritert hvert eneste øyeblikk. 

deretter begynner de å sutre og klage fordi "kjedelige" folk ikke orker å tilbringe mer tid sammen med dem, og unngår all negativiteten deres. 

Lenke til kommentar
Dubious skrev (9 minutter siden):

Engelsk undertekst når teksten på skjermen er på Engelsk..

F.eks når de viser stedsnavn i filmer, så står det samme navnet som undertekst.

Undertekst generelt. Ekstremt sjeldent jeg ser på TV2, men jeg la merke til et norsk tv-program - med NORSK undertekst. Var ikke mulig å fjerne. Er det vanlig nå? Utrolig forstyrrende. Særlig når teksten kommer før det som blir sagt; og i tillegg ikke er ordrett.

Lenke til kommentar

Norsk program med norsk undertekst - mulig disse gruppene har nådd fram mer enn før, nyhet fra 2012: Døve, hørselshemmede og pensjonister demonstrerte torsdag mot TV2 i Bergen. De krever at TV2 tekster alle TV-programmene sine. 

https://www.aftenbladet.no/kultur/i/XEj3g/krever-mer-teksting-paa-tv-2

Dessuten, før var teksten liksom innbakt i programmet. Nå tar det noen sekunder før teksten kommer tilbake etter å ha vært på Tekst-Tv eller sett på programomtalen.

Endret av Budeia
Lenke til kommentar
3 hours ago, Dubious said:

Engelsk undertekst når teksten på skjermen er på Engelsk..

F.eks når de viser stedsnavn i filmer, så står det samme navnet som undertekst.

Undertekster er grotesk.Jeg hadde en kompis som måtte ha norske undertekster på amerikanske filmer. Så meg nødt til å bryte kontakten da undertekster er så forstyrrende at alternativet hadde vært å nekte folk å se film hos meg.

Lenke til kommentar

Å lage bråk og apestreker i engelsktimene i stedet for å lære seg språke,t er ikke en god grunn til at resten av gruppen skal lide. Takk for at det finnes kinovisninger uten undertekster og med original tale.

Det er like irriterende for folk som ikke ønsker tekst å ha det mot sin vilje som at tekst mangler for folk som trenger det. Folk får bruke sine egne preferanser hver for seg.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Overhypa mote-ting og gruppepress som gjør at ungdom kjøper ting med dårlig kvalitet.

Det siste bekjentskapet her i huset er Hydro Flask.
Ikke kan den vaskes i maskin, den får lett bulker, blir misfarget og holder ikke varmen/kulden noe bedre enn billigere alternativer. 
I tillegg er den grisedyr. 
Den eneste grunnen til å kjøpe er mote/gruppepress.

Lenke til kommentar

Relatert til undertekster:

Irriterer meg grundig at det skal være så j**lig vanskelig å finne filmer som er på svensk som f.eks. Ronja Røverdatter, med original tale. Gammel film, men alltid likt den, men på steder som Google Play er det kun norskdubba.
Drit i å dubbe svensk, det forstår man da for pokker ganske greit.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hva med å få MDG ut av politikken? Miljøbevegelsen er en taktikk for å rasere det etablerte og fremtidig etablering ved hjelp av ikke relevant argumentasjon og skremselspropaganda.

Hvis MDG hadde fått fritt spillerom, hadde de reversert flere hundre år med fremskritt i løpet av noen få år.

MDG-logikk: "Kjør ikke en tur med lastebil. Ta 30 turer med sykkel og henger slik at det tar to uker å utføre en arbeidsmengde som skal ta en halv dag."

MDG står i stil med den siste daten jeg var på. Hun kunne godt tenke seg å være sammen med meg, bare jeg sluttet å spise kjøtt.

Endret av BadCat
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...